Share in style: Summer

Kesä alkaa kääntyä jo syksympään keliin mikä on erittäin jees. Olisin halunnut koko kesän pukeutua enemmän tähän tyyliin, mutta säiden herrat päättivät toisin. Joten nyt otan sitten tästä kaiken irti ja osallistun Share in Style Kesä-haasteeseen. Tällä hetkellä inspiroivimmat tyylit löytyvät 30-luvulta ja siksi tämä uusi pellavahame on erityisen mieluinen. Vaikka vaatekaappi alkaa enemmän ja enemmän olla yhtenäinen niin edelleen sieltä löytyy tällaisia värejä jotka eivät välttämättä ole ihan ne parhaat mahdolliset keskenään. Mutta toisaalta, onko kaiken nyt aina mätsättäväkään viimeisen päälle yhteen? Nahkakengät ovat viitisen vuotta vanhat ja olen harkinnut niiden värjäämistä punaiseksi. Samaan tapaan kuin Rosie the Crafter. Miltäs kuulostaa?

Jaan tämän postauksen Mis Papelicos-blogissa josta löytyvät kaikki muutkin haasteeseen osallistuvat bloggaajat.

inenglish

Summer is very slowly turning into Autumn, which is more than welcome. I would have wanted to wear more outfits like this during the Summer, but the Lords of the Weather decided otherwise. So I take all the fun out of it now when I can and participate on Share in Style Summer challenge. At this moment I get my inspiration from 30’s and that’s why this new linen skirt is my new favourite. Even though my wardrobe is more and more cohesive, there are still colours like these, which don’t necessary match that perfectly. But then again, does everything always have to match perfectly? Leather shoes are about five years old and I have been thinking about dying them. Same way than Rosie the crafter did. What do you think?

I share this post in Mis Papelicos blog, where you can also find all the other bloggers in this challenge.

august1

august2

 Hame, vintagelaukku & neulepusero – kirppis
Neuletakki & kengät – Ellos

Skirt, vintage bag & knit top – thrifted
Cardi & shoes – Ellos online shop

7 Comments

 1. Rosy says:

  It’s the perfect suit for summer !! Love your style 30s, you are so creative, dear Lady.

 2. Hehkuvainen says:

  Kuvan perusteella olet kyllä onnistunut värien “mätsäyksessä”. :) Pellavaisen hameen voisi kai värjätä, tosin vain tummemmaksi ja tuollainen sininen kuultaisi kyllä varmasti läpi kaikesta paitsi ehkä tummemmasta sinisestä? Rosien kengät näyttävät tosi hyviltä, uskon että sinunkin kengistäsi tulisi aika sähäkät (punainen on hyvä valinta)!

  1. Rhia says:

   Rosy – Thank you! I wish I could have worn it more. But hopefully the weather continues warm and we get sunny Autumn days.

   Hehkuvainen – Hameen väri on oikeastaan näistä kaikkein kivoin, enemmän se on tuo vaaleanvihreä ja kylmä viininpunainen jotka vähän riitelee keskenään, ainakin mun silmään. Silloin kun hommasin tuon kashmirneuleen ei kaupassa ollut muita värejä ollut saatavana. En jaksanut odottaa paremman vaihtoehdon löytymistä joten ostin tuon. Näin se sitten kostautuu se malttamattomuus :D Sammalenvihreä voisi olla toinen kiva kenkien väritys, mutta punainen sopii ehkä vaatekaappiini paremmin. Tosin olen alkanut tykästyä myös tummanvihreisiin sävyihin viimeaikoina.

 3. Hehkuvainen says:

  Ah, malttamaton shoppailija, tuo arkinen antisankaritar! Kirottuja olkoon kiireostokset. :D No, ei tuo oikeasti paha ole. Sammalenvihreä on oma lempparini, äänestän sen puolesta melkein aina.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kyllä, antisankaritar nimenomaan :D normaalisti olen aika kärsivällinen etsiessäni jotain tiettyä juttua vaatekaappiin, niinkuin nyt on viimeaikoina postauksista huomattu. Mutta mun vanhat ohuemmat neuleet oli käyneet sen verran rupuisiksi että oli sillee aika kiireellinen tapaus meneillään. Lisäksi olisin voinut valita vähän pienemmän koon, mutta sitäkään ei tainnut olla saatavilla. No, ehkäpä saan tässä aikaiseksi hommattua jonkun toisen ohuemman neuleen tuon kaveriksi. Näin tänään vilahduksen Kerän alpakkalangoista ja aloin haaveilla ohuenohuen alpakkaneuleen neulomisesta… Hohhoijaa, koskahan mä opin :D

 4. So glad to see you joining the Share-in-Style family once more
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  1. Rhia says:

   Mis Papelicos – I’m happy to join in when ever I have time! Hugs!

Comments are closed.