Hauska päivä

Ensimmäinen Tampereen Ofelia Market on ohi. Päivä oli kerrassaan mainio. Oli ihanaa tavata tuttuja, tutun tuttuja ja tuntemattomia. Kiitos kaikille pöydässämme vierailleille ja ostoksia tehneille kävijöille! Ja iso kiitos järjestäjille, Lumimarjalle ja Päivytille koko jutun järkkäämisestä. Itse tapahtumasta ei ole kuvia sillä en vain ehtinyt kiireeltäni kuvata mitään, siispä tässä kuvaa vain myyjien asukilpailun yhdessä Planet Idan Ida Vadelmaisen kanssa voittaneesta asustani.

IN ENGLISH
First Ofelia Market in Tampere is over. It was absolutely fabulous! It was nice to meet friends, friends friends and unknown people. Thanks for all who visited our table and did some shopping. And huge thank to the organizers, Lumimarja and Päivyt for making this possible. I didn’t have any time to take photos of the event itself so here is only photos of my outfit. Me and Ida from Planet Ida won the outfit competition for vendors.

Rhia ja yhdistelyn taito /
Rhia and the Art of combining stuff

Rimpsuhame – nähty viimeksi täällä
Sakettitakki – puettu päälle viimeksi eräänä vappuna
T-remmikengät – jalassa ainakin eräänä aurinkoisena syyspäivänä
Pusero – on sitäkin käytetty
(ja röyhelöä myös)
Huntu ja smokkivyö – ensimmäistä kertaa käytössä

joskin ovat olleet varastossa vuosia

Tiered skirt – seen last here
Morning coat – worn last time on one MayDay
Shoes – worn atleast on one sunny autumn day
Blouse – it has been worn
(and ruffle aswell)
Veil and tux belt – first time in use
allthough I’ve had them for years


Minisilinteri – vapun jälkeen puettu useammankin kerran

Mini top hat – after that one MayDay it has been worn several times


Englannista tuotu rintakoru – käytetty useasti

Brooch from England -worn several times

10 Comments

 1. Aquila says:

  Nyt on kyllä niin mahtava asu, että tällainen ujo kommentoija uskaltaa inahtaa! Tykkään hirveästi koko yhdistelmästä ja tuo silinterihuntuviritys on jotain parhautta :) Muutenkin tämä blogi on loistava ja yksi ensimmäisistä, joita aloin seurata.

  1. Rhia says:

   Aquila – mun tontilla saa/pitää ujommatkin kommentoida :D kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan (paitti ne pirun ulkolaiset mainosspämmit joita on alkanu tulla viimeaikoina). Mietin tässä just yks päivä että mun pukeutuminen on muuttunu 10-15 vuoden aikana hirveästi. Silloin en ois ikinä uskaltanu pukea moista yhdistelmää päälle (paitsi naamiaisiin) ja oisin nauranu kakkasta naurua jos joku ois tullu sanomaan että kymmenen vuoden päästä sulla on päällä minisilinteri ja sakettitakki. Tosin en minäkään arkisin tuolla tavalla tälläydy. Erikoistilanteisiin vain, mutta on se niin hauskaa silti. Tosin sitäkin mietin että kohta alkaa olla niin erikoisia virityksiä että pitänee hieman himmata välillä … Kiva kuulla että blogini viihdyttää muitakin kuin mua itseäni :D

 2. Nina says:

  Miten sä aina onnistutkin olemaan noin viehättävä?!

 3. supervain says:

  onnea voitosta! :)

  1. Rhia says:

   Nina – Jaa-a, ehkä olen luonnonlahjakkuus :P mutta totta puhuakseni, maanantaiaamuna herättyäni lyhyiden yöunien jälkeen ja kiskottuani unenpöpperössä päälle jotain ensimmäisenä käsiin osuvaa olen aika harvoin viehättävä … Viehättävyys on helppo järjestää jos on aikaa panostaa :D

   Supervain – kiitos, se oli aika yllätys, joskin erittäin hauska sellainen. Palkintona oli lippu seuraaviin burleski-bileisiin, Circus meets Burlesque’en. Ja Ofelian kassi.

 4. Ilona says:

  Onnea kisan voittajalle, hieno asu onkin :)

 5. Riikka says:

  Onnea voittajalle – voitto oli hyvin ansaittu. Sun asu oli niin mahtava! :)

  PS. Jätin sulle pienen palkinnon blogissani.

  1. Rhia says:

   Ilona – kiitos :D pitkään kun hamstraa niin nurkkiin kertyy kaikenlaista mitä voi sitten joskus hamassa tulevaisuudessa pukea päälleen ;)

   Riikka – kiitos, toisinaan harmittaa kun on vaatteita joita tulee pidettyä ehkä kerran viidessä vuodessa. Mutta poiskaan ei raaski pistää. No kai se on nyt todistettu että jotain ei edes kannata heittää pois. Ja kiitos palkinnosta, teen siitä postauksen heti jahka kerkeen :)

  1. Rhia says:

   Ulrika – kiitos :D

Comments are closed.