Kuvat Restaurantapäiviltä / Photos from Restauranta swap meet

Hikinen keli vei energian niin vähiin etten saanut Restaurantapäivien kuvia setvittyä aiemmin. Syysrestaurantapäivät ovatkin jo tulevana lauantaina joten lätkäistään nämä edelliset kuvat nyt vihdoin eetteriin. Eniten minua aina kiehtovat jostain syystä matkalaukut ja gramofonit, en tiedä miksi.

inenglish

Sweaty weather  sucked the energy right out of me, so I didn’t got around doing the photos from Restauranta swap meet earlier. Autumn swap is already next Saturday, so let’s put these up finally. I am always mostly fascinated by suitcases and gramophones, I don’t know why.

RR14_1

RR14_2

RR14_3

RR14_4

RR14_5

RR14_6

RR14_7

RR14_8

3 Comments

 1. Kaikenlaista mielenkiintoista. Silitysraudat katsoin tarkkaan, mutta ei ihan sellaista ollut millä opettelin silittämään. Se oli painava 60-luvun sähkörauta. Äiti sitten varoitteli etten varpailleni tiputtaisi. Tuollaisia matkalaukkuja meilläkin on. Saattaa se silitysrautakin tuolla varastossa olla.

 2. ansa! says:

  Ai kun ihania tavaroita, varsinkin tuo nojatuoli.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Totta, aina löytyy kiinnostavaa katsottavaa. Onneksi ei tarvitse enää silittää noilla vanhoilla järjettömän painavilla raudoilla. Tosin on tuo minun moderni teollisuusrautakin aika painava.

   ansa! – Nojatuoli on täydellinen. Jos olisin ollut enemmän varoissani olisin saattanut sen ostaakin. Tosin olen aina vähän varuillani pehmustettujen huonekalujen kanssa kun niiden mukana saattaa tulla ikäviä pikkuvieraita. Eniten kuitenkin harmittaa todella upea intarsiakoristeltu ompelulipasto (josta ei tullut napattua kuvaa) jossa oli mukana kaikenlaista ompelutarviketta, se oli myyty aika nopsaan, eikä minulla olisi siihen ollut varaakaan.

Comments are closed.