Kuvankäsittelyä

Aaargh! Pirun pitkä, kuuma ja ahdistava työpäivä… Onneksi sentään nyt paistaa aurinko. Pitäisi varmaankin laittaa ruokaa…. miettii hän ja jatkaa istumista pc:n ääressä =) Onneksi tänään tulee viimeinen jakso Muodin huipulla-sarjaa. Tiedän tiedän, voittaja on ratkaistu jo ajat sitten, mutta en halua kuulla enkä tietää. Säilytän jännityksen viimeiseen asti. Viimeviikon jaksoon asti uskoin Michael Knight’n voittoon, mutta enää en ole niin varma asiasta. Pahaa pelkään että kukkulan kuninkaaksi nousee Jeffrey…

Iltani piristykseksi kikkailin vähän photoshopin kanssa. Jännää miten siitä aina keksii uusia toimintoja ja saa aikaiseksi kivoja efektejä kun jaksaa leikkiä. Otin tänään käyttöön toisen steampunk-rintakoruni ja kuvankäsittelykin sitten nyrjähti sinne samaan suuntaan. Voilá!

Twins in the route of times

Ehkäpä seuraavan kerran kyllästytän teitä jollain muulla aiheella, steampunk nyt vaan tuntuu olevan jotenkin niin pinnassa tällä hetkellä.