No nyt! / Well then!

siivouslogo_vaaka

Kuulkaas tätä! Kätevä emäntä otti itseään niskasta kiinni ja organiseerasi itsensä lauantaiseen Siivouspäivään. Kaapeista on tyhjennetty tarpeettomat kengät, käsilaukut, liian pienet ja käyttämättä jääneet vintage-kuteet, käsintehdyt uniikkivaatteet ja kaikki muut riepuvaatteet ja sekalainen sälä. Tällä hetkellä myytävää on neljä täyttä isoa kassillista, viisi muovilaatikollista sekä yksi pahvilaatikko.  Eli nyt kannattaa tulla ostoksille koska hinnat ovat halvat ja vielä halvemmat. Siivouspäivän tiedot löytyvät nettisivulta. Oma myyntipaikkani on Nalkalan kentällä tai vaihtoehtoisesti Hämeenpuiston puolella heti siinä Nalkalan kentän välittömässä läheisyydessä ja löytyy Siivouspäivän kartasta nimellä Evil Dressmakerin Vintagelöydöt. Myynnissä on mm. parit 40-luvun kengät, Kaisu Heikkilän trikoohaalari, 50- ja 60-luvun kenkiä, vintagemekkoja ainakin 60-70-luvuilta, neulelankaa, koruja, solmioita, irtokauluksia, vähän kirjoja ja astioita, laatikollinen trikoopaitoja 1€/kpl jne. Olen myymässä siis lauantaina 24.5 klo 10-15Tulkaapa morjestamaan ja ostamaan mulle turha tavara uuteen rakastavaan kotiin! 

inenglish

Hear ye, hear ye! This handy lady took the bull by it’s horns and organized herself to the Cleaning day on Saturday (local yardsale day). I have now emptied my closets of useless shoes, handbags, too small and unused vintage outfits, handmade one-of-a-kind pieces and miscellaneous stuff. At this point I have four large bags, five plastic boxes and one cardboard box of stuff to sell.  So, it’s now or never, because prices will be cheap or even cheaper. Information about the Cleaning day can be found on their webpage. My stall location will be at Nalkala yard or optionally in Hämeenpuisto, which is in nearby, and can be found from the map with the name “Evil Dressmakerin Vintagelöydöt” (Evil Dressmaker’s vintage finds). There will be atleast couple pairs of 40’s shoes, Kaisu Heikkilä jersey overall, shoes from 50’s and 60’s, vintage dresses from atleast 60’s and 70’s, some yarn, jewelry, ties, separate collars, little bit of books and dishes, one box full of jersey tops 1€/each etc.  So I’m selling my stuff on Saturday 24.5. between 10 and 15. Come and say hi! Buy the stuff I don’t need and give it a loving new home!

20140522_065330

Tässä vain osa myytävästä tavarasta: 4 laatikkoa & 3 kassia /
Here’s just part of all the stuff: 4 boxes & 3 bags 

20140522_065352

Jotka sisältävät mm. näitä: iltalaukku, rusetteja, hakasia & solkia /
Which include these: evening bag, bows, hooks & buckles

20140522_065429

Ja nämä käyttämättömät kultanilkkurit /
And these unused gold boots