Meet the Tardis

on

Nyt ollaan tienhaarassa, noin kuvainnollisesti ja lähes fyysisestikin. Rakastettu Punainen Paholaisemme ei valitettavasti selvinnyt tekohengityksellä kovin pitkään ja siksi se on tullut valitettavasti tiensä päähän (oma moka). Siksipä tänään saimmekin uuden perheenjäsenen. Saammeko esitellä, Tardis (nimi valittu varsin ilmiselvistä syistä) joka myöskin Ford Focuksena tunnetaan. Emme isännän kanssa ole ihan vielä varmoja pysyykö Tardis nimenä. Saapa nähdä. Punainen Paholainen sen sijaan siirtyy joko eläkkeelle odottelemaan jonkinlaisia suurempia huoltotoimenpiteitä, tai vaihtoehtoisesti romikselle, siitäkään kohtalosta emme ole vielä täysin päättäneet. Nyt vaan sitten pitää totutella siihen faktaan että huoltsikalla pitää entisen 95:n sijaan tankata dieseliä. Ensimmäisen maailman ongelmat, sano…

inenglish

We are right now, at the junction of our lives here, figurative and also almost physically speaking.  Our beloved Red Devil didn’t unfortunately survive very long, despited of the ER-maintenance done to it. It is now at the end of it’s path (our own fault). So today is the day when we got ourselves a new family member. May I introduce, Tardis (which name was chosen for quite obvious reasons), also know as Ford Focus. We are not quite sure if the name Tardis is going to stay or not. We will see. Red Devil however is either going on retirement to wait for some sort of bigger maintenance or optionally to junk yard. We haven’t really decided on that either. Now I just have to get used to the fact that in the fuel station I have to refuel the diesel instead of good old 95. First world problems, ey…

tardis_at_home
Tervetuloa kotiin, Tardis! / Welcome home, Tardis!

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Oh, se on hieno ja erityisen sininen :). Jos nimi on enne, tulevat matkanne olemaan hiukan tavallista jännittävämpiä tästä eteenpäin.

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Hehee, mä luulen että meidän matkoilla on ihan riittämiin jännitystä ilman Tardistakin :D mutta voisivatko ne olla hieman enemmän Tohtori Who-maisia? Sanoin isännälle että ei osteta hopean väristä autoa kun sitä ei erota parkkiruudusta erkkikään, kun suurin osa autoista taitaa olla hopeanvärisiä nykyään. Tämä sininen ainakin erottuu :D

Comments are closed.