Share-in-style: Pink, with birds and a cat

Share-in-style-haasteessa on tällä kertaa teemana pinkki. Haaste on siinä mielessä hankala että pink tarkoittaa englanniksi lähes kaikkea mahdollista vaaleanpunaisesta fuksiaan. Kun taas suomenkielessä pinkki yleensä tarkoittaa vahvaa sinisellä taitettua punaista. Totesin kuitenkin että turha tämän kanssa nyt on alkaa nyppimään vaan toteuttaa sen mukaan mikä sopivalta tuntuu.

Ollakseni entinen vaaleanpunaisen fani, minun kaapissani on kyllä hämmästyttävän vähän vaaleanpunaista. Siis todella vähän. Nuoruusvuosien vaaleanpunainen on väistynyt muiden värien tieltä ja nyt näyttää olevan enää jämät jäljellä. Mutta löytyi sitä sentään ainakin yhden asun verran. Siispä tänään äitienpäivänä Share-in-style-haasteen hengessä vaaleanpunaista ja lintuja. Ja asusteena kissa jota ei olisi voinut vähempää kiinnostaa.

Jaan tämän postauksen Mis Papelicos-blogissa.

PS. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Karvakaverien “äidit” lasketaan myös äideiksi.

inenglish

This time in Share-in-style challenge is Pink. Challenge is quite tough for me because in english, pink can be pretty much anything from light pink to fuchsia. But in finnish language pink (=pinkki) means particular bright red, with cold blue hue. I decided not to go picky about this and just go with the flow.

Considering I’m an old fan of pink, I have surprisingly little pink in my wardrobe nowadays. I mean very little. The pink streak of my youth has been replaced by other colours and only leftovers remain. But I was able to find enough pink for atleast one outfit. So today, on Mothers Day, the Share-in-style challenge with pink and birds. And a cat as an accessory, but she couldn’t have cared less.

I share this post in Mis Papelicos-blog.

PS. Happy Mother’s day to all mothers! “Mothers” of our furry little friends also qualify as a mother.

pink1

Trikoo pusero ja hame – itse tehtyjä
Glittervyö – kirppis /
Jersey top and skirt – made by me
Glitter belt – thrifted

pink2

pink3

Taku asusteena / Taku the cat as accessory

4 Comments

 1. Imogen says:

  What an adorable kitty cat! I have a white cat too. Love your top, pink is one of my favourite colours and it is great to see what you came up with for share in style.

  1. Rhia says:

   Imogen – She truly is adorable cat, in the photo she manages to look very cheeky! Thank you for dropping by and leaving a sweet comment!

 2. Always soooooooooooooo wonderful.
  Thank you soooooooooooooo much for being part of Share-in-Style.
  Love and sunshine

  1. Rhia says:

   Mis Papelicos – Don’t mention it! It is so much fun to participate on Share-in-style. It makes me use a bit more imagination on my outfits than what I usually do, and it is fun to do.

Comments are closed.