Oops I did it again – The ballet version

on

Koskapa mun elämä on ihan hirmuisen tylsää (ei se oo, tämä oli itseironinen vitsi) niin menin sitten tekemään taas tän tyypillisen tempauksen ja ilmoittautumaan mukaan balettikurssini kevätnäytökseen. Voidaan siis sanoa että on taas varsinainen jännäkakka-moment käsillä! Olen nyt harrastanut balettia vajaat pari vuotta, voitte siitä kuvitella mikä on taitotaso. Mutta noh, haasteita pitää olla joten siksi ollaankin nyt ryhmän kanssa treenattu tällä viikkolla ihan urakalla. Ja huomenna lauantaina onkin sitten H-hetki. Jos teitä huvittaa tulla katsomaan kun meikäläinen sekoilee lavalla balettiasussa niin tervetuloa Sampolan juhlasaliin 26.4. klo 15.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä esiintyy siis muitakin Kansalaisopiston tanssiryhmiä. Näytös kestää noin tunnin.

inenglish

Because my life is so utterly boring (it’s not, this was self ironic joke) so I decided to do the epic thing again. So it is again one of those butterflies in the belly-situations. I signed in for the Spring show of my ballet class. I have now done ballet for little bit less than two years, so you can figure out my skills from that. But, one gotta have challenges. We’ve been practicing pretty hard this week. Saturday is the due-date. So if you feel like seeing me confused on the stage wearing ballet outfit, you are welcome to the Spring dance show in Sampola Auditorium 26.4 at 15.00. Entrance is free and show lasts about an hour.

ballet

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Voi hitsi, oispa ollut mukava nähdä sinut balettia tanssimassa! Vaan olen jo sopinut muuta toiselle puolelle kaupunkia, eli ehkä ensi kerralla sitten. Tsemppiä esitykseen! :)

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – No juu, ensi keväänä sitten uudet tanssinäytökset :D kiitos! Eiköhän se ihan hyvin mene, ellen sitten satu sotkeutumaan helmoihini.

 2. Ballet sounds really interesting and fun…I hope the show goes well and you enjoy yourself doll, wonderful. Thank you for visiting my blog, i hope you’ll come again soon. Have a marvellous week :) xx

  1. Rhia says:

   Kizzy – Show went well and it was fun. Too bad that the ballet class is on summer holiday now, so I have to wait till Autumn for the next class. I do enjoy it more than any other sports/exercice I’ve tried in my life.

Comments are closed.