Kierrätyskeijut – Helmikuu / Recycle Fairies – Feb

on

Päätin että teen näitä Kierrätyskeiju-päivityksiä nyt aina kuun lopussa kun se tuntuu käyvän niin kätevästi. Helmikuulta ei ole paljoa kerrottavaa. Ostin silkkisen vintage-kotelomekon. En mitään muuta. Vapriikki-Vintagestakin ostin vain ompelutarvikkeita ja käsityölehden. Ensi kuussa onkin sitten tulossa jonkin verran uusia hankintoja (sallittujen rajoissa toki) koska baletti-ryhmäni esiintyy ja tarvitsen esiintymisasuun ainakin valkoiset trikoot ja jonkinlaiset shortsit. Mutta ne ovatkin sitten ensikuun probleemi ne. Ja mikäli teitä kiinnostavat myös muut Kierrätyskeijuihin osallistuvat, niitä voi käydä kurkkimassa kampanjan FB-sivulta.

Ja tällä välin kun te luette tätä, minä ja isäntä olemme matkalla kohti armasta pääkaupunkiamme vuotuiseen kimmellysparaatiin, eli Helsinki Burlesque Weekendiin. Kaksi iltaa pyöriviä tasseleita ja paljetteja, huh! Tällä kertaa toivottavasti muistin myös pakata meikit mukaan. Mukaan pakattiin myös se silkkinen cocktailmekko.

Kierrätyskeijut – Helmikuu

Ostettu uutena

Ostettu käytettynä
silkkinen vintage-cocktailmekko

Itse tehty

inenglish

I decided to make these Recycle Fairies-updates at the end of every month, since they seem to come naturally. There is not much to tell about February. I bought silk vintage cocktail dress. Nothint else. Even from Vapriikki-Vintage I bought only sewing supply and craft magazine. Next month there will be some purchases coming (within the accepted limits) because my ballet group is performing and I will be needing atleast white tights and some sort of shorts. But that is next months problem. And if you’re interested in other Recycle Fairies, you can check the FB-page (in finnish though).

While you are reading this, me and hubby are on our way to our beloved Capital to the annual glimmering parade, aka Helsinki Burlesque Weekend. Two nights of twirling tassels and sequins, huh! This time I hopefully remembered to pack my makeup. I also packed that silk cocktail dress.

Recycle Fairies – February

Bought new

Bought second hand
silk vintage cocktail dress

Selfmade

silkdress

2 Comments

  1. Desiree says:

    ooooh more burlesque! Wonderful Rhia!! I’m sure that you will never forget to pack your make up again, I hope you have a fantastic time of tassle-twirling and grinding :) xoxo

    1. Rhia says:

      Desiree – It was fabulous weekend! We saw amazing stars from all over the world: Australia, America, Germany, UK etc. I’m pretty speechless right now. (And I didn’t forget my makeup…)

Comments are closed.