Tammikuun Instagram / January Instagram

Talvi saapui vihdoinkin ihanan huurteen ja rapsakoiden pakkasten muodossa. Jei! Tuo isäntä se inhoaa kylmää ja lunta. Minä sen sijaan, vaikka vilukissa olenkin, nautin siitä kun luonto on kauneimmillaan. Yksi päivä melkein tanssin bussipysäkiltä kotiovelle koska kaikki oli niin ihanasti huurteessa. Lisäksi kerrospukeutuminen on hauskaa. On jotenkin kivaa että saa näyttää siltä kuin olisi lähdössä naparetkelle. Tällä hetkellä haaveilen että saisin virkattua valmiiksi joitakin vuosia sitten aloittamani silkkivillaisen pitsihuivin.

inenglish

Winter finally arrived, bringing us frost and crispy weather. Yay! Hubby hates cold and snow. But I, even though always freezing, enjoy when the nature is at it’s prettiest. One day I almost danced from bus stop to our door, because the weather was so lovely. And I love layering. It is somewhat fun to look like going on a polar exploration trip. At this moment I dream of finishing the silk-wool mix scarf, which I started crocheting years ago.

january2014

 TAMMIKUU
1. Sääntömääräinen Taku / 2. Se on Lontoo, se!
3. Uusi burleskinumero työn alla / 4. Englantilaiset crumpetit aamupalaksi
5. Ihana talvi / 6. Uusi bussikortti, minikokoinen!

JANUARY
1. Mandatory Taku / 2. That is London!
3. New burlesque number brewing / 4. English crumpets for breakfast
5. Lovely winter / 6. New bus card, mini size!

2 Comments

  1. I don’t mean to laugh at your husband, but I can’t help thinking it’s funny that he doesn’t like cold and snow. Maybe he should move to Atlanta Georgia. (sorry, that’s a really bad joke)

    1. Rhia says:

      thorne garnet – I laugh at him quite often myself. For goodness, he moved from Southern England (where it almost never snows) to Finland and has the nerve to complain :D And yet he never wears gloves or scarf. I just add more clothes when it gets too cold, he just keeps whining about it instead :D

Comments are closed.