Season Greetings

Ja sitten se virallinen Aaton kalenteriluukku. Toivotan lukijoilleni ihanaa joulunaikaa. Olkoon se lahjaisa, lämmin ja nauruntäyteinen. Tapaamme mitä luultavammin jo joulunpyhinä kun tämä emäntä on täysin kyllästynyt laiskotteluun ja kaipaa tekemistä. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

inenglish

And then the official Christmas Eve Calendar door. With these photos I wish to all my readers wonderfull Christmas time. Let it be warm and full of gifts and lauhter. We will probably meet again already during Christmas holidays, because I have got totally bored of being lazy and require some action. See you then!

xmas1

Jättimäinen vanha silkkipaperi-joulupallo /
Giant vintage silk paper Christmas ball

xmas2

Vanha postikortti 1900-luvun alusta. /
Vintage postcard from the turn of the century, used as Christmas card.

xmas3

Itsetehty jouluntoivotus. /
Home made Christmas Greetings.

xmas4

Enkeli lumisade-pallo. /
Angel snow globe.

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Mahtava tuo postikortti :D.

    Makoisaa joulua!

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Se on aika hieno, sen on antanut Martta pikkujoulukortiksi Elinille, Turussa. Ei siis ole kulkenut postin kautta niin tarkkaa päivämäärää ei ole tiedossa. Jouluaatto oli jo erittäin makoisa, tänään jatkamme englantilaisen jouluaterian merkeissä :D ja jääkaappi on täynnä herkkujuustoja myös jos sattuu nälkä yllättämään (jota kyllä kovasti epäilen).

Comments are closed.