Jouluiset kynsikaviaarit / Christmas nail caviar

Jee, blogi on taas pystyssä. Siellä oli tekniikan pojat tehneet jotain turvallisuuspäivityksiä ja unohtaneet pistää parit käyttöoikeudet takaisin päälle päivityksen jälkeen. Mutta nyt pelaa taas. Joten palataan marssijärjestykseen. Tässä eilisen kalenteriluukku.

Sain yhtäkkisen kynsilakkainspiraation kun näin Nelliinalla glitter-koristeisen joulukynnet. Niinpä marssin Tigeriin ja ostin kynsikaviaaria ja sitten syntyi tämmöiset. Höpsöttelykynnet jotka ei varmaankaan kovin pitkään kestä, mutta näyttävät hauskalta ainakin joulunpyhät.

Kynsikaviaari on siis tuollasta mikrokokoista helmeä jota on käytetty aiemmin jo askartelussa mutta nyt se on löytänyt tiensä myös kosmetiikkaan. Mikrohelmet ripotellaan vastalakatulle kynnelle tuollaisen suppilon avulla. Minä tosin en halunnut että koko kynsi peittyy vaan käytin pientä kostutettua sivellintä helmien asetteluun. Mitään tarkkaa kuviointia näillä ei oikein pysty tekemään, ilman sabloonaa ainakaan.

Kaivelin vähän nettiä ja Ciaté (jota nuo omat mikrohelmeni eivät todellakaan ole) taitaa olla näiden kynsikaviaarien edelläkäviäjä ja kun tutkin niiden nettisivua niin sieltä löytyi sellainenkin erikoisuus kuin liitutaululakka. Ciatélta löytyy muitakin erikoislakkoja kuten samettilakka ja  neonlakkoja joiden mukana tulee kirkas uv-lakka joka saa kynsilakan hehkumaan uv-valossa.

inenglish

Yaaayyy! Blog is back in business. Tech boys had done some security updates and forgot to put the user rights back on afterwards. Now they are back on, phew! So let’s get back to schedule. This is yesterday’s Advent Calendar door.

Suddenly I got nailpolish inspiration when I saw christmassy glitter nails at Nelliinan vaatehuone-blog. So I went to local cheap shop and bought some nail caviar and made these. Silly nail decor which probably doesn’t last very long, but looks fun atleast couple days.

Nail caviar is micro sized beads which have been in use for paper craft-stuff, but now they have found their way to cosmetics. Micro beads come with funny little funnel, which is used for application. I didn’t want to cover nails completely so I used damp small make up brush to sprinkle them around the nail. You can’t do any precise patterns with micro beads. Atleast not without stencil.

I did some investicating and Ciaté (which my beads are definitely not) seems to be the leading brand on nail caviar so I went and checked their webpage. They also have other special nail polishes like chalkboard, velvet nail polish and neon nail polish which come with clear uv-topcoat. That makes the neon nail polish glow under black light.

nailcaviar

nailcaviar2

2 Comments

  1. looks pretty, but you’re right about it probably not lasting too long

    1. Rhia says:

      thorne garnet – Yup, as I suspected, micro beads keep snapping off every time I actually do something (preparing salads on christmas eve was quite hazardous ;) ) But it was fun as long as it lasted.

Comments are closed.