Timangi misu!


Tylsä maanantai-aamu. Tänään täytyisi tehdä töitä, ihan oikeita töitä. Mutta ei se mitään! Onneksi olen niin timanginen misu että sain Meet me at Tiffany’s– blogin Cerisier’ltä Briljantin!


Briljantit pistän edelleen kiertoon seuraaville. Ovat saattaneet niitä jo aiemmin saadakin, mutta nyt saavat vielä yhdet! Maailmassa on niin paljon ihania blogeja mutta nämä nyt ehkä eniten seuraamiani:

Jos kysyttäisiin kolmea merkittävintä ominaisuuttani vastaisin että olen viisain, kaunein ja vaatimattomin. Mutta ei niistä sen enempää. Päätin ottaa vastaan tiitin avoimen haasteen ja kerron teille viisi omituisinta tapaani. Ohessa saatte ihailla (itserakas kun olen) jotain vanhoja passikuvamasiinan ottamia omakuvia vuodelta miekka ja kypärä, eli silloin kun olin vielä nuori ja nätti. Nykyäänhän olen enää vain nätti =) Tarvinneeko mainita että yksi omituisista tavoistani on omakuvien ottaminen. Ainiin mutta sehän onkin muoti-blogeissa ihan tavallista. Perun puheeni!

1. Luen aina päivän sanomalehden (yleensä Aamulehti) takakannesta alkaen.
Ei tähän mitään sen kummempaa syytä ole, näin meillä vaan on aina kotona tehty. Isä teki niin ja äitikin tekee niin, joten Rhiakin tekee niin.

2. Salmiakki ja hedelmäkarkit pitää aina syödä kaksi yhdessä, yksi kumpaakin makua.
No se nyt vaan maistuu paremmalle. Sitäpaitsi on paljon kivempi syödä kaksi karkkia kerralla kuin vaan yksi joka liukenee niin äkkiä, että nautinto on lyhytikäinen. Jos satun ostamaan niitä pikkurasioita joissa on erivärisiä hedelmäkarkkeja ja salmiakkia sekaisin ne pitää jakaa niin että kerralla suuhun menee aina yksi kutakin väriä, eli parhaassa tapauksessa yhteensä 4 karkkia jos kaikkia värejä on rasiassa yhtä monta. (Näyttää muuten sivustakatsojasta tosi hienostuneelle =)

3. Toistan hyvät jutut useampaan kertaan.
Isälläni oli tapana, että kun hän kertoi jotain juttua niin hän toisti sen jutun parhaimman/tärkeimmän lauseen monta kertaa. Sama tapa on tarttunut minuunkin. Se on ihan vaan varmistukseksi että keltään ei varmasti mennyt se jutun pointti ohi! Joskus saatan toistaa sen pääpointin kolme-neljäkin kertaa, ihan vaan varmuuden vuoksi. (Mä mahdan olla tosi raivostuttava ihminen!)

4. Nypin säärikarvojani pinseteillä
Joop, tiedetään että se on hidasta ja tyhmää muutenkin. En vaan voi vastustaa kiusausta. Etenkin ne joku aika sitten nypityt karvat, jotka kasvavat ikävästi ihon sisään, niiden kimppuun pitää päästä hetimiten! (Ja tässä vaiheessa puolet lukijoista klikkaa “sulje”-nappia ja toinen puoli oksentaa paperikoriinsa).

5. Laulan tai hyräilen ääneen
En tiedä onko tämä nyt niin omituinen tapa, monet varmasti lauleskelee ääneen. Enemmän se on ehkä ärsyttävä tai häiritsevä tapa. Hyräilen kadulla kävellessä, yksin kotona, kaksin kotona, bussissa, henkilöautossa, suihkussa, rappukäytävässä, töissä. Laulan radion tai cd-levyn mukana tai ihan ilman säestystä. Usein keksin myöskin tuttuihin säveliin uusia sanoituksia. Tästä saattaa saada käsityksen kuuntelemalla isännän ja minun yhteistä radio-ohjelmaa Technofrag.net-nettiradiossa. Ei ole kerta eikä kaksi kun olen radio-ohjelmassakin laulanut ääneen. Viimeksi sitä sattui viimeperjantain ohjelmassa kun lauloin kovaan ääneen Herra Stewart’n “Do Ya think I’m sexy”-biisin nuotilla “If you think I’m sexy, go to Technofrag and vote me on the DJ Poll”. Aren’t I lovely!

ENGLISH SUMMARY:
I was awarded by Cerisier from Meet me at Tiffany’s-blog with brilliant, because I’m such brilliand chick. I will pass it forward to blogs mentioned in the beginning of this post. There are lots of brilliant blogs in the world but these are selected from those I follow most frequently.
I also reply to tiiti’s open tag to list 5 weirdest habbits:

1. I start reading newspaper from last page. My dad did this, my mom does it, so Rhia will do it aswell.
2. Salmiakki- and fruit-sweets must be eaten in pairs, one of each flavour. If i buy small package of mixed sweets i have to eat them in groups that have one of each colour. It just tastes better like that. (Must look really charming). For those who dont know, salmiakki is very strong liquorice, that you can only get in Finland =)
3. I repeat good stories. My dad had habbit of repeating best/most significant sentence of the story he was telling. I do that just to make sure everybody heard. Just to make sure i might repeat main line three or four times, if needed (Boy, i must be annoying person to hang with!)
4. I plug hair from my legs with tweezers. Yeah yeah, i know its stupid and slow. Can’t help it, they practically invite me to do that especially the ingrown one’s. (At this point half of my readers clik “close”-button and other half pukes in their rubbish basket.)
5. I sing out loud or hum. Maybe not the weirdest habbit but must be one of the most annoying. I sing everywhere: in bus, in car, in shower, home alone, home with company, in hallway, at work etc. I sing along radio or cd, but also without music and usually make my own words for tunes. You might get chance to hear some of my singing by listening Technofrag.net-radio online. Aren’t I lovely!

PS. Pictures are some old photos from automatic photo machine, from time when I was young and pretty. Now I’m only pretty =) Do I need to mention that one of my numerous weird habbits is taking self-portraits! No, wait, that is rather ordinary when fashion blogs are in question. Never mind =)

Tämän haasteen saavat ottaa kaikki jotka niin haluavat. Kerro siis viisi omituisinta tapaasi kaikelle kansalle =)

This is challange for everyone who are willing to take part. Tell 5 of your weirdest habbits to us all =)