Töllöttimessä / On tv

Noniin, tänään se sitten pärähtää ruutuihin meikäläisen naama. Ennakkoon voi jo fiilistellä Olotilan puolella.  Jotenkin en nyt pääse irti ajatuksesta että entäs jos munaan itseni ihan kokonaan. En ole vielä päättänyt kehtaanko edes katsoa koko ohjelmaa. Mutta katsokaa te. Ehkä mä vain kuvittelen sen nolouksen. Blogistanian jakso tulee katsottavaksi myös Yle Areenaan.

IN ENGLISH
Ok, today is the day when my face is in national tv. Somehow I can’t shake the feeling I’m going to embarrass myself completely. I haven’t even decided if I’m going to watch it. But you can watch it in YLE Areena. It’s available there after tonight under Blogistania. They should be available also abroad, but the program is unfortunately in finnish. There is also short written interview in Yle Olotila, that’s in finnish also.

blogistania2-kortti_evildressmaker-300dpi

Pic: Yle

11 Comments

 1. Täytyypä katsoa. :) Hyvin se menee!

  1. Rhia says:

   Magdalena Hai – No hyvin tai huonosti niin ei sille nyt enää mitään mahda kun se on kuvattukin jo puoli vuotta sitten ;)

 2. Elina says:

  Jännittävää! Pitää ehdottomasti katsoa!

 3. Midinetti says:

  Oujee, mahtavaa! Turhaan jännität, se menee hienosti :).

 4. Hehkuvainen says:

  Katsottu! Osa ohjelmasta jopa kahteen kertaan, kun Areena tökki koneella. Joko vika on koneessa, tai sitten koko Areena jumittui kun kaikki ovat katsomassa sinua ;). Hieno ohjelma, olet rohkea ja upea nainen! :)

 5. Karakali says:

  Oi voi, ei mitään hävettävää!! Upeasti vedetty ja ihan täyttä asiaa. Tykkäsin varsinkin tuomastasi eettisestä puolesta; nykyajan vaatteet kun eivät vaan kestä paria vuotta kauempaa. Enempi saisi tuoda esille vaihtoehtoa teettää vaatteet jotka oikeasti kestää monta vuotta kuin että ostaa henkkamaukalta halvalla paita johon ilmestyy heti ensimmäisessä pesussa reikä.

  Burleski-osio toi vaan vipinää ohjelmaan, suomalaiset tarvitsevat glamouria ja rohkeita naisia.

  Mutta sitä mekkoswapin lopputulosta jäin kaipaamaan; vaihtuiko mekot?

  1. Rhia says:

   Elina & Midinetti – Joo aika jännittävää oli ;) naama punoittaen katsoin.

   Hehkuvainen – Voi olla että Areena jumittuikin, aika moni menee katsomaan ohjelmia aika pian heti niiden tultua sinne jos ovat missanneet töllössä tai nähneet vain lopun. Siis muitakin kuin vain Blogistaniaa ;) Kiitos!

   Karakali – Eettisyys ja siihen olennaisesti liittyvä laatu ovat yksi iso syy miksi pidän vintagesta. Kaikki on vaan niin paljon laadukkaampaa ja kestävämpää. Kyllä mä siinä kahden kuvauspäivän aikana myös mainitsin sen että kun teen ite mittatilaustöitä niin pyrin aina tekemään ne niin että ne kestäisivät vuosien käytön, mutta just se kohta oli sitten tietty leikattu pois. Mikä toisaalta on ymmärrettävää sekin, kun kaksi kuvauspäivää pitää tiivistää alle 30 minuuttiin niin kaikki ei vaan millään mahdu mukaan.
   Itseasiassa ei ne mekot tainneet vaihtaa omistajaa, sillä kertaa ei natsannut kohdilleen.

 6. Anna says:

  Katsoin netistä että mikähän blogi on käsittelyssä tän päivän Blogistania-jaksossa, piti heti tsekata tämä sivusi ja varmasti jään seuraamaan! :)

  1. Rhia says:

   Anna – Tervetuloa mukaan :D

 7. Eveliina says:

  Mahtavaa! Onnittelut hienosta jaksosta! Luontevaa esiintymistä ja hyvä kokonaisuus. Tuli taas itsellekin sellainen olo, että pitäisi herättää blogi henkiin ja rueta ompelemaan muutakin kuin koirien vaatteita. :)

  1. Rhia says:

   Eveliina – Kiitos. Mahtavaa jos siitä ohjelmasta inspiroiduit!

Comments are closed.