Getting ready for work

Ruhtinaallinen viikon kesäloma on päättynyt ja on palattava sorvin ääreen. En kyllä vielä haluaisi. Loman päättymistä pehmennettiin syömällä tortilloja (yksi lempiruuistani), katsomalla maratooni Stargate Atlantista ja virkkaamalla syysbaskeria. Ja tänään alkaa arki.

IN ENGLISH
Generous summer holiday of one whole week is over and time to return to work. I admit I don’t want to. We softened the ending of the holiday by eating tortillas (one of my favourite foods), watching about a dozen episodes of Stargate Atlantis and by crocheting beret for the Autumn. And today the work starts again.

 

september8

Paljettipusero – itse tehty
Neulehame, korut  & kassi – kirppis
Kashmirneule – Ellos
Kengät – Clarks, Englannin tuliainen

Sequin blouse – by Evil Dressmaker
Knit skirt, jewelry & bag – thrifted
Cashmere cardi – Ellos
Shoes – Clarks, from England

september9
Tuleva baskeri / Beret-to-be

3 Comments

 1. Anthea says:

  Love your skirt!

 2. Hehkuvainen says:

  Syksyn tullen tulee yleensä myös myssy- ja baskerihimo (siitä huolimatta etten osaa pitää mitään muita kuin tavan pipoja ja jenkkihuiveja). Mutta mää ostin Tallipihalta niin ylisöpön pöllöpipon, että muita päähineitä en tänä vuonna taida kaivatakaan!

  1. Rhia says:

   Anthea – Thanks! It is very comfortable and because it’s made of wool-mix, it’s also warm. It doesn’t really show on the photo, but the pleating actually creates sort of diagonal pattern on the hem.

   Hehkuvainen – Ei muuta kuin opettelet käyttämään baskereita vaan :D Mä en oikein ole pipo-ihmisiä, mutta baskerit on ehkä maailman mukavimpia päähineitä. Se on pipoa kivempi vaihtoehto koska löysempänä ei lyttää kampaustakaan niin littanaksi kuin pipo. Ja semmoinen löysä neulebaskeri on vähän kuin pipo jokatapauksessa. Mulla on huopabaskereita monessa eri värissä ja yksi itse tehty ohut neulebaskeri sekä nyt kun tämä uusin valmistuu niin myös virkattu baskeri. Mutta muutamia paksumpia neulebaskereita olis vielä kiva tehdä itse. Saapa nähdä kun tästä ilmat viilenee…

Comments are closed.