15 minutes of fame

on

Nyt mulla onkin teille erikoisia uutisia kun TV2 on vihdoin julkistanut tulevan syksyn ohjelmistonsa. Viime keväänä minulla oli varsin jännittävät kaksi päivää kun avasin kotini ja työhuoneeni tv-kameroille. Blogistania-ohjelman toisella kaudella nähdään nimittäin myös Evil Dressmaker. Joku onkin jo TV2:n sivulla lauantaina julkaistun linkin kautta päätynyt blogiini.

Fiilikset kahden pitkän kuvauspäivän jälkeen olivat jokseenkin ristiriitaiset. Tuntui siltä kuin en olisi ollut kuvauksissa ollenkaan oma itseni kun ohjaaja antoi ohjeita miten puhua ja mitä tehdä. Itse en ole ohjelmaa nähnyt, näen sen samaan aikaan teidän kaikkien muiden kanssa ja täytyy tunnustaa että jännittää aiwan hirweästi! Toki luotan kuitenkin ohjaajan ammattitaitoon että hän on leikannut pois typerät lausahdukset ja mokat. Mikäli ennakkotiedot pitävät paikkaansa niin minun jaksoni lähetetään 29.10. Pitäisiköhän paeta maasta siksi aikaa….

IN ENGLISH
I got some rather special news for you now when national TV2 has finally published their Autumn program schedules. Last spring I had rather exciting two days when I opend the doors to my home and workspace to tv cameras. Finnish tv-program about bloggers season two also now includes Evil Dressmakers.

My feelings after two rather long days of filming were somewhat mixed. It felt like I wasn’t myself in the filming because all the instructions from the director how to talk and what to do. I haven’t seen the program myself yet, I will see it at the same time than the rest of the world, but I have to admit, I am nervous as hell! Ofcourse I trust the director to cut off stupidities and cockups. If the previous information holds, my episode should air 29.10. Unfortunately it is all in finnish and probably available only to finnish viewers. I wonder if I should flee the country during that weekend…

1239808_10153207287040052_1643155554_n

Kuva/Pic:  Yle Olotila

8 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Huu! Jos olisin sinä, jännittäisin itseni ihan solmuun. Onneksi olen minä, ja voin positiivisella innolla odottaa ohjelman näkemistä :).

 2. Terri says:

  Oh, this is exciting. I’d love to see it, if you ever have a link, in spite of my not understanding the language.

 3. Karakali says:

  Mahtavaa!! Onnea kuuluisuudesta :) Blogistania -sarja on muutenkin tosi kiva ohjelma, pitänee selata netistä koska ekat jaksot on tulossa/tulleet.

 4. Elina says:

  Oi, jännää! Oliskohan tämä mullekin syy katsoa joskus telkkaria. Toivottavasti pääsit puhumaan paljon fiksuja vanhan vaatteen hienoudesta ja hyvyydestä verrattuna nykymuotiin :)

 5. virpi says:

  Huippua!!! Taidanpa pyytää äitiä laittamaan ohjelman talteen, meillä ei näy suomi-telkkari. Uskon että jännittää, mutta ihan varmasti ohjelma on hyvä!! Iiikk!!! Mahtavaa!! Wowww!! :D

  1. Rhia says:

   Kiitos kaikille onnentoivotuksista! Kuvauksen jälkeen olin pari viikkoa aivan hermorauniona jännityksestä. Sitten onneksi pystyin unohtamaan koko asian kun tiesin että ohjelma tulee ulos vasta syksyllä. Mutta nyt kun asia on julkaistu ja lähetyspäivätkin suurinpiirtein tiedossa alkaa jännityshiki taas pukata ohimoilta. Saattaa olla että myötähäpeästä 7 kuukauden takaista itseäni kohtaan en pysty edes katsomaan koko ohjelmaa :D

   Terri – I know the program will be available online, but the online service for this particular channel is usually not available outside Finland. But if it is available I will post the link.

 6. cool! You’ll be amazing

  1. Rhia says:

   thorne garnet – Thanks dear! I sure hope so :D

Comments are closed.