Posliini printti-inspiraatio / Porcelain print inspiration

Oletteko te huomanneet että ilmiöt, asiat tai esineet vaikuttaisivat pukeutumiseenne? Siis muutkin kuin vain katumuoti ja muut muoti-ilmiöt? Minä olen viimeaikoina huomannut että tunnun ottavan vaikutteita monista asioista: tv:stä, kirjoista, jopa huonekaluista tai astioista. Se on samaan aikaan sekä hauskaa että outoa. Paljastan teille tässä erään inspiraation lähteeni, nimittäin sinivalkoiset posliiniastiat.

Se on jännää miten aivan huomaamatta kaappeihin alkaa kerääntyä tietynlaisia yhteen mätsääviä juttuja, niinkuin nyt vaikka näitä sinivalkoisia juttuja. Eihän näitä nyt vielä montaa ole, mutta kyllä tässä selvästi on jo kokoelman alku. Tsekkaa myös huippusuunnittelijoiden porsliini-inspiraatiot. Mistä erikoisesta asiasta sinä saat pukeutumis-inspiraatioita?

IN ENGLISH
Have you ever noticed that things or phenomenons would affect on what you wear? I mean other than just street fashion or other fashion? I have resently noticed that I seem to take inspiration from many things: tv, books, even furniture or porcelain. It is both fun and weird at the same time. I reveal to you one of my inspiration source, white & blue porcelain.

It’s quite exciting how sneakily these matching things start to gather to your wardrobe. There’s not that many of these white&blue things yet, but quite obviously it is the start of the collection. Check also the porcelain-inspiration of top designers. From what odd thing you get wardrobe inspiration from?

 porcelain1  Sinikukallinen puuvillamekko – Uff /
White & blue print dress – Uff, local charity shop

porcellain2
Sinivalkoinen neuletakki 70-lukua – Mummun peruja /
White & blue 70’s cardi – from Grandma

porcellain3
Huivi – ystävältä
Camee-rintakoru – FB-kirppis /
Scarf – from a friend
Cameo brooch – FB flea market

2 Comments

  1. Psycho Cat says:

    This is adorable and I really uderstand you, my source of inspiration can be everything from old golden frames to books and vintage ads :)

    1. Rhia says:

      Psycho Cat – I think that is the best way, to get the inspiration from wherever you can. That creates the most unique and fun outfits :D

Comments are closed.