Mittumaaria / Midsummer

Se on sitten Mittumaari käsillä rakkaat ihmiset! Me lähdemme tästä isännän kanssa kohta heinäntekoon. Sitä en olekaan tehnyt varmaan 15 vuoteen. Tämä on siis kuulkaa Nostalgian Kesä ’13! Varsin eeppistä. Lämmintä viikonloppua kaikille ja ihanaa Juhannusta!

IN ENGLISH
As you might now, Midsummer is here, the traditional and legendary Finnish summer Solstice. Me and hubby are going off for Midsummer Eve, to do some hay work at our friends place. I haven’t done that for about 15 years. So this truly will be the Nostalgic Summer ’13! It is going to be epic. Have a warm weekend and lovely Midsummer Y’all!

summer13_1B

summer13_2B

3 Comments

 1. Desiree says:

  Make hay while the sun shines Rhia, enjoy the long days and may the sun shine brightly for you. xo

 2. Hehkuvainen says:

  Hyvää keskikesän juhlaa! Toivottavasti sää suosii heinätöitänne :).

  1. Rhia says:

   Desiree – Haywork was dusty and sweaty as I suspected :D but I did better in the barn than on the field. I think I got sunstroke :/ but it was still fun. All the sounds and smells, just like from my childhood!

   Hehkuvainen – Kiitos ja kyllä se sää tosiaan suosi. Vähän liiankin hyvin, auringonpistos tuli pellolla vaikka en viipynyt paahteessa kuin yhden paalikuorman verran. Sitten piti lepuuttaa, mutta hauskaa oli. Nyt jo takaisin kotona kaupungissa.

Comments are closed.