Come and party!

on

Tulevana lauantaina 1.6.13 juhlitaan isännän isoja pyöreitä, eli 50-vuotissynttäreitä. Isäntä halusi juhlistaa oikein viimosen päälle joten tiedossa on varsin muikeat burleski-kekkerit joissa esiintyy Suomen burleski-kerma. Ja nyt tulee juonipaljastus: nimittäin lavalle astuu myös allekirjoittanut. Tadaa! Olen lukijoiltani salaa aloittanut burleskiesiintyjän uran. Tosin joku teistä on ehkä jo saattanut arvatakin tai jopa nähdä minut esiintymässä. Me emme suinkaan halua juhlia keskenämme, täten kutsun bileisiin mukaan kaikki blogini lukijat. Lippuja bileisiin saa YO-talon lippukaupasta ja lauantaina ovelta. (Joo mä tiedän että samana päivänä on koulujen päättäjäisiä ja jotain YleX-Popia, mutta hei, ketä kiinnostaa kun voi nähdä boobseja!) Ja paikalle kannattaa saapua ajoissa sillä showtime on jo klo 18.30! Huikean lineupin lisäksi illan juontaa räävitön Lamey Crackhouse. Tervetuloa!

IN ENGLISH
On this Saturday 1.6.2013 my hubby is organizing his big Five-O. He wanted to have huge party so it is going to be one hell of a burlesque galore! And here is a little spoiler for you: I will be performing aswell. Tadah! Secretly I have started my burlesque performer career. Some of you might have guessed, or even seen my performances. However, we are not partying on our own, hereby I invite all my blog readers to join in. You can buy your ticket from YO-talo ticket shop or at the door. (And yes, I know there is the end of school-weekend and also YleX-Pop, but who cares if you can see boobs!) You might want to show up in time because showtime is already 18.30! In addition to awesome lineup evening will be hosted by arsewhipping Lamey Crackhouse. Welcome!

487979_291545230979294_1992767434_n

TVS1small

Parrasvaloissa myös yours truly, eli The Valentino Sisters. /
Starring also yours truly, aka The Valentino Sisters

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Ei oo todellista O_o. Nuo tulee ihan heittämällä olemaan ehkä maailmankaikkeuden hienoimmat 50-vuotisjuhlat. Ikinä koskaan ennen, nyt ja tulevaisuudessa. (Eikä vähiten siksi että sinäkin olet esiintymässä. Wow.)

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – No nimenomaan! Että tervetuloa mukaan vaan :D Ja tuo kaverisi myös!

Comments are closed.