Happy Go Green

Luulisin että aika pian voin esitellä teille erään työn alla olleen projektin josta fiilistelin jo reilu vuosi sitten. Se on nimittäin paria yksityiskohtaa vaille valmis. Mutta sitä ennen jatketaan vihreällä. Niinkuin aiemmin sanoin, vihreä kuuluu minun kevääseeni aina jossain muodossa. Vihreä on myös isännän lempiväri (etenkin British Racing Green) joten olen ehkä saanut lievää painostusta värin suhteen, mutta olen myös itse alkanut ihastua muihinkin vihreän sävyihin kuin keväänvihreään. Siksi ehkä nappasin kirppikseltä mukaan tämän vihreän neulospuseron. Tosin kirppiksen loisteputkivaloissa se näytti paljon kirkkaammalta kuin luonnonvalossa.

IN ENGLISH
I think rather soon I’m able to show you one project I’ve been working on lately. I started planning it over a year ago. Now it is finished, except couple little details I need to hand stitch. But before that, let’s continue with green. Like I said earlier, green is part of my Spring in one form or another. Green is also my hubby’s favourite colour (especially British Racing Green) so I might have had some pressure about green, but I have also genuinely started to like it myself, other than just spring green. Perhaps that’s the reason why I thrifted this green knit. Allthough, I have to say that the green looked much brighter in the fluorescent lights of the flea market than in natural light.

moregreen1

Keeping cool

moregreen2

…NOT!

Neule, pusero & laukku – kirppis
Hame – itse tehty
Kengät – Ellos
Rintakoru – Beyond Retro, Tukholma

Knit, blouse & bag – thrifted
Skirt – Evil Dressmaker aka me
Shoes – Ellos
Brooch – Beyond Retro, Stockholm

moregreen3

moregreen4

moregreen5

Ja lopuksi jotain ihan muuta, biisi joka saa minut aina hyvälle tuulelle:
And finally something completely different, tune that always makes me smile:

2 Comments

  1. Susan says:

    Great spring outfit!

    1. Rhia says:

      Susan – Thank you :D

Comments are closed.