Spring says: Get your greens!

Keväisin kun luonto alkaa pukata vihreää jokapuolella, minullekin tulee himo vaaleanvihreään. Viimekeväänä fiilistelin vaaleanvihreän sifonkipuseron avulla, sitä edellisenä keväänä hankin vaaleanvihreää viherpirtelöiden ja  lakanoiden muodossa. Tänä vuonna löysin makuuhuoneeseen vaaleanvihreät kukkaverhot. Ne mätsäävät hyvin yhteen joitakin vuosia sitten hankitun pöytälampun kanssa.

Alkuvuodesta onnistuimme myös vihdoin saamaan Tord Boontjen Garland-varjostimen ripustettua makuuhuoneen lamppuun. Varjostimia on kaksi kappaletta ja ne ovat odottaneet ripustamista jo reilun pari vuotta, edellisestä Englannin-matkastamme asti, jolloin hankimme ne Habitatista. Pakko todeta että ripustaminen olisi ollut paljon helpompaa jos lampussa olisi ollut edes jonkinlainen kehikko mihin Garlandin saa kiinnittymään. Ei ollut ihan piece of cake tämä operaatio. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, joskin hieman tekee mieli lisätä tuohon jotakin, ehkä vähän kristalleja…

IN ENGLISH
In Spring when Nature starts turning green everywhere, I also get the craving for spring green. Last year I got my annual dosage of green from light green blouse, previous year I got excited about green smoothies and light green bedlinen. This year I was able to find light green floral curtains for our bedroom. They match perfectly together with the table lamp I thrifted several years ago.

Earlier this year we also finally managed to hang our Tord Boontje’s Garland-lampshade on our bedroom lamp. We got two of these shades and they have been waiting to be hung over two years, since our last trip to England, when we got them from Habitat. I have to say that hanging them would have been much more easier if the lamp would have had some sort of frame. It wasn’t exactly piece of cake to do that. However now it’s finally done, all though I have to say that I still feel like adding something to the shade, perhaps some crystals…

springgreen1

springgreen2

springgreen3

springgreen4

springgreen5

4 Comments

 1. Eveliina says:

  I-H-A-N-A-T verhot! Mulla on niin samannäköstä ruskee-kermasävyistä ruusukuosia seitkytluvulta, että pakko kysyä, että löytyikö kirpparilta vai ihan kaupasta?

  1. Rhia says:

   Eveliina – Kyllä nämä ihan kirppikseltä löytyivät. Väri on siitä jännä että keinovalossa pohja on vahvemmin vaaleanvihreää ja luonnonvalossa enemmän beigeen taittavaa. Kangas on semmoista jännän vetelää ja raskasta neulosmaista ainetta, luultavasti jotain tekokuitua.

 2. Eveliina says:

  Kuulostaa, ja näyttää aivan juuri samanlaiselta kankaalta, kuin minun verhot! Tuo vihreän sävy, joka kuvista näkyy on kyllä aivan täysin mun makuun. Ja nuo kukkaset (ehkä omena?) on niin kauniit. Noista kuvista inspiroituneena rupesin suunnittelemaan omiani myös kesäksi makkarin ikkunaan. Ne on kaivettu pari vuotta sitten mökin kaapista, koska niissä olis ihan täydellinen ruskea ruusukuosi yhteen tiettyyn mekkomalliin, mutta tekemättä on jäänyt…

  1. Rhia says:

   Eveliina – Kyse on varmaan sitten samaisesta kankaasta :D Ei muuta kuin ikkunaan vaan. Kukkakuosi on tosiaan aika täydellinen, lähes mihin hyvänsä. Itse muistan lapsuudesta tuollaiset 60-luvun lopun runsaat kukkakuosit ja olen alkanut haalia niitä pikkuhiljaa kankaina. Jemmassa odottaa vihreäpohjainen ja ruskeapohjainen puuvillasatiini että keksin niille jotakin käyttöä. Vielä kun löytäisi sinapinkeltaisella pohjalla hopeanharmaata kukkaa niin olisin hirmu onnellinen.

Comments are closed.