Pitäkää silkkimekkonne! / Keep your darn silkdresses!

Kävin vähän Uffilla. En ostanut mitään, voitteko uskoa. Ja syy siihen että en ostanut mitään on se että kuvassa näkyvä mekko oli liian pieni. Voihan prkl! Pitäkää sitten tunkkinne (tai tarkemmin sanottuna silkkimekkonne)! Aina mulle käy näin!

Ja hei! Käykää nyt jättämässä niitä linkkivinkkejä blogisuosikeistanne. Jotenkin mä en jaksa uskoa että tää mun blogi on ainoa blogi jota käytte lukemassa.

IN ENGLISH
I went to charity shop. I didn’t buy anything, can you believe it. And the reason for not buying anything was that the dress in the photo was too small. Oh bugger! (Keep your damn silkdresses then!) Why does that always happen to me?!

And hey! Do go and leave your fav blog links on my older post (or here). Somehow I just can’t believe that my blog is the only blog you read.

silkdress

 100%-hiton-silkkiä! / Pure-fucking-silk!

3 Comments

 1. Desiree says:

  That’s just wrong!! Why? Why? Why? I hate it when this happens, you needed it!

 2. Karakali says:

  Ooooh!! Mahtavaa kuosia!! Ymmärrän kyllä hyvin ketutuksen määrän, tuo olisi aivan ihana löytää itsekin. Oulussa oon kierrelly näitä kirppuja, on tullu vastaan joulunpunaista xxl silkkipaitaa ja vihreää silkkipaitaa, mutta en ostanu kun oli projekteja liikaakin+huono ompelukone….

  Mut oisko tuon saanu muokattua pelkäksi hameeksi? Itse ajattelin tehdä tästä lähtien niin että oli mikä oli, jos lapussa lukee 100€ silk ni ostan jos hinta kohdallaan….

  1. Rhia says:

   Desiree – Exactly! I needed it, but life is hard and then some :D

   Karakali – Oikeesti toi kuosi ja väri näytti vielä villimmältä läheltä katsottuna. Kuvassa väri ei ehkä toistu ihan samanlaisena kuin livenä. Ja kyllä mullakin noita projekteja on tuolla varastoissa ihan liikaa, myös niitä silkkisiä jotka on hankittu nimenomaan juuri tuunausta varten (ainakin pari silkkipuseroa ja kaksi mekkoa odottavat tuunausta, plus ne kaikki muut tuunaukset). Mutta päätin tuossa jo viimevuonna että en voi oikeasti enää hankkia ihan kaikkia silkkisiäkään vaatteita jos ne eivät mahdu päälle. Ja tuo mekko oli oikeasti niin pieni että vetoketju ei mennyt kiinni edes yhtä senttiä ja tuon vekkihelman olisi pitänyt laskeutua lantiolle alemmas. Saumanvaraa ei juuri ollenkaan. Eli ei siitä kyllä oikein mulle olisi saanut mitään tehtyä. Sitäpaitsi koen että tuo kuvio olisi mennyt vähän hukkaan hameessa, kun en oikein osaa käyttää noin villejä hameita mutta mekkona se olisi mennyt kyllä. Ja minusta 18€ hinta olisi ollut tuosta hieman liian korkea hinta tarvittavan fiksauksen määrään nähden. Mulla kun on semmoinenkin periaate että mitä kalliimpi vaate, sitä vähemmän siihen täytyy tarvita tehdä fiksausta. Eli jos ostan täysin uuden vaatteen sen on oltava hyvä ilman fiksauksia (en enää suostu ostamaan huonosti istuvia vaatteita uutena). Mutta ehkä mekko löytää hyvän kodin jonkun muun luota :D

Comments are closed.