Joulukalenteri – Luukku 1 / Christmas calendar – Door 1

Tänä vuonna ajattelin teidän iloksenne tehdä pienen joulukalenterin. Aina jää syystä tai toisesta julkaisematta kivoja valokuvia. Ehkä ne eivät sopineet mihinkään juttuun tai ne olivat vain jotain näpsyjä jostain liittymättä sen kummemmin mihinkään. Nytpä näätte sellaisia valokuvia joulukalenterin muodossa. Yksi kuva joka päivä jouluaattoon asti. Ja luonnollisesti koska tänään on joulukuun ensimmäinen päivä, korkkaamme joulukalenterin ensimmäisen luukun. Kalenterin lisäksi julkaisen myös randomisti normipostauksiani, joten tuplailoa luvassa lähes koko joulukuun!

IN ENGLISH
This year I wanted to create a little Christmas calendar for your amusement. There is always some left over photos that for one reason or another, don’t get published. Either they didn’t fit any post I had been planning or they were just random unrelated snaps. Now you get to see some of these in the form of Christmas calendar. One photo per day, every day till the Christmas Eve. And naturally because today is the first day of December, we open the first door. In addition to the calendar posts, I will be doing my ordinary randomly published posts. So double fun for almost the whole December!


Muisto Englannista 2009 /
Memento from England 2009

3 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Hienoa! Mulla ei ole muuta joulukalenteria, joten onkin sitten mukavaa katsella tätä sinun kuvakalenteriasi :).

 2. Lotta says:

  Oooh! Meillä on vaan jotain ällöjä spaidermän-kalentereita, katselen siis mieluusti tätä! Ihanaa!

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen & Lotta – No kiva että tästä sitten innostui joku muukin kuin minä itte :D Yritän julkaista semmoisia kuvia joita en ole blogissa aiemmin julkaissut, mutta joukkoon saattaa lipsahtaa joku aiemmin julkaistukin. En pysty välttämättä ihan kaikkia tarkistamaan niin tarkkaan, tässä kun on vuosien varrella tullut julkaistua aika paljon kuvia :D

Comments are closed.