Postcards from the past – 2013 calendar out now!

on

Heippa hei! Muistanette erään kalenterin jonka kuvauksissa olen rampannut pitkin vuotta? Noh, nyt kalenteri on valmis ja sitä voi tilata Fintage ry:n kautta. Pitäkää kiirettä sillä nämä viedään käsistä! Tilauset Suomeen voi tehdä Fintagen blogissa.

IN ENGLISH
Howdi how! You might remeber that I have been running around to these photo shoots for one particular calender all year round? Well, now the calendar is finally ready and available also for our international friends. Hurry up because these won’t last very long! International orders via my Etsy-shop.

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Wau. Upeeta, mahtavaa. On varmasti hienoa olla osa tuollaista projektia :).

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Olihan se hauskaa ja varsin jännittävääkin. On kiva nähdä nyt tuo kalenteri valmiina kun sitä on odottanut melkein vuoden :D

Comments are closed.