Beads and cob webs

Nyt ei ole aikaa tarinoida kovin pitkästi, mutta en malta olla laittamatta tätä pientä sneak peekiä Horror & Tease-bileisiin (lippuja saa vielä, vink vink!) suunnittelemastani kostyymistä. Homma on vielä vähän vaiheessa, mutta jos tämä onnistuu niin olen aivan täpinöissäni!

IN ENGLISH
I don’t have much time to write right now, but I just can’t help myself. I have to share this little sneak peek with you. I’m planning this costume for Horror & Tease -party for next Saturday. It’s still on the making, but if I can pull this through I’m going to be so excited!

5 Comments

 1. Sara says:

  Oiii näyttää mielenkiintoiselta! Maltan tuskin odottaa nähdä kokonaisuutta!! :))

 2. big wig and a corset……..what are you cooking up? A French lady?

  1. Rhia says:

   Sara – Minäkään en malta odottaa :D mulla on tapana muuttaa suunnitelmia kesken kaiken, eli tästäkään ei ihan varmasti vielä tiedä mikä siitä lopulta tulee. Korsetti nyt ainakin ja big arse peruukki ;) ehkä jotain turkistakin lisään vielä… saapa nähdä.

   Thorne Garnet – Well, it’s difficult to say yet ;) something a bit spooky but sexy for sure. I have a habbit on changing plans in the making, so the final result will be revealed when the outfit is finished… I think I might add quite a lot cobweb and perhaps some fur… Have to see ;)

 3. Terri says:

  The wig alone is worthy!

  1. Rhia says:

   Terry – indeed it is, however I’m pretty sure they won’t let me in to the party naked so I have to put some clothes together aswell…

Comments are closed.