Celebrating me – BE THERE OR BE SQUARE!

On taas se aika vuodesta kun hämähäkinseitit ripustetaan seinille,  hirviönaamarit kaivetaan esiin ja vaatteet tahritaan tekovereen. Jaa mikä Halloween? Minä puhun nyt synttäreistäni! Joku hämärä Halloween nyt vaan sattuu olemaan samoihin aikoihin kuin synttärini ovat. Ja ihan minua ajatellen Olivia Rouge on järkkäämässä aivan järjettömän mahtavia Horror & Tease-bileitä Tullikamarin Klubille 27.10 klo 20-04. Minä olen siellä ja Olivia on siellä ja iso liuta mahtavia esiintyjiä ulkomaita myöden. Jos viimevuotiseen on yhtään luottaminen niin tiedossa on järisyttävän hirvittävät bileet. Kannattaa myös pistää parasta päälle sillä paras asu palkitaan. Ennakkolippuja voi ostaa Olivian putiikista. Ja hei, jos kerran heittokirveiden kuningatar Anna Fur Laxis vaivautuu Tampereelle asti niin sitä ei voi missata! Nähtäväksi jää lentelevätkö kirveet. Ja koska näyttää sille että en julkaissut yhtään kuvia viimeksi niin tässä vähän tunnelmia vuoden takaa.

IN ENGLISH
‘Tis the season when cobwebs are hanged, monster masks are dug out and clothes are smeared in blood. What Halloween? I’m talking about my birthday party! Some weird Halloween just happens to be around the same time. And just for me Olivia Rouge has organized awesomely scary Horror & Tease Burlesque party on Klubi 27.10. starting at 20.00. I will be there, Olivia will be there and loads of awesome performers, some of them hauled all the way from abroad. If last year was freaky, we are expecting this to be even freakier! Dress on your best (or worst) party outfit because there will be costume award. You can buy tickets in advance from Olivia’s shop. And hey, if the Queen of the Throw axes, Anna Fur Laxis is coming to Tampere, you don’t want to miss it! We will see if axes will fly. And because it seems I didn’t publish any photos last year, here’s some from last years party.

HORROR & TEASE 2011


“Bloody” Bettie Blackheart


“The Giant woman” Cherry  Turrrbo-Cherry D.


Olivia “Scissorhands” Rouge


Cherrie A “Skullface” Dorable


Lucky Hell, “The Human Pincushion


“Dangerous Nun” Natsumi Scarlet

3 Comments

 1. so, who knew Finland was such a fun place!

 2. Hehkuvainen says:

  Gonna be square :/. Mutta hurrrrrjan ja hirrrrrvittävän paljon onnea toivotan jo nyt! :)

  1. Rhia says:

   Thorne Garnet – Haha, well Finland is full of surprises ;) Actually we have very active burlesque scene and annual Helsinki Burlesque Festival is said to be one of the best in the whole world. Of course we are small country so the audience is smaller than in many other place, but we got the guts and inspiration to keep these things going on. Hey, most of our year is dark and miserable, we need some good entertainment to get by ;)

   Hehkuvainen – No voi harmi! Mutta kiitos :D

Comments are closed.