Finally!

on

Listat. Pidän niistä. Tässä yksi.

Elokuussa alkavan loman huonot puolet:
1. Loman odottaminen, muiden toki jo lomaillessa, voi saada sinut mielipuoleksi jo heinäkuussa. Mitä iloa on lomasta sitten jos olet Pitkäniemessä pehmustetussa huoneessa?
2. Huonolla tuurilla kauniiden kesäpäivien kiintiö on käytetty jo heinäkuussa ja elokuulle jää jäljelle pelkkiä kylmiä sadepäiviä. (Räntää tuskin tulee, mutta rakeista en menisi takuuseen. Nykyisillä Suomen sääyllätyksillä voi jo odottaa melkein mitä tahansa.)
3. Katso edellinen kohta ja mieti sitten kaksi kertaa tekeekö mieli ulkojätskiä tai parvekkeella loikoilua (tai puistossa tai puutarhassa). Vastausvaihtoehdot: juu, ei, pudding anyone?
4. Kaverien lomat on vietetty jo kesä-heinäkuulla joten saat hengailla lomallasi ihan keskenään…
5. Keskieuroopan lomakausi on vielä kuumimmillaan joten kaikkialle on törkeät jonot.
6. Vitun Olympialaiset (arvatkaa vaan onko jokaikinen hotelli Etelä Englannissa varattu täyteen ja jos sattuu ehkä yksi vapaa huone löytymään, niin arvatkaapa onko hinnat  nostettu pilviin?! Eipä!)

Elokuussa alkavan loman hyvät puolet:
1. Loma JEEEEE!
2. Kun kaikki muut ovat jo palanneet lomilta töihin voi vielä leveillä että arvaa kenen loma vasta alkoi? Arvaapa vaan!
3. Kotimaisissa lomanviettopaikoissa ei ehkä enää ole jonoa (huomaa painokas ehkä)
4. LOMA JEEEE! (leveilyä!)

IN ENGLISH
Lists. I like them. Here is one

Downsides on holiday starting in August:
1. Waiting for the holiday, when everyone else is already having their’s, can turn you mad. What good is it to have a holiday if you’re in mental assylum, in padded room?
2. With bad luck, all the pretty summer days are already used in July, and there is only cold rainy days left for August ( I doubt there will be sleet, but can’t be so sure about hails. With these current weather conditions here in Finland you can expect almost anything now.)
3. Read previous marking again and then think twice is it worth eating ice cream outside or hang out on the balcony (or park or garden). Answering options: yes, now, pudding anyone?
4. All your friends have already had their holidays, so you get to hang out on your own…
5. In Central Europe still has the high peak of the season so queues are outrageous everywhere.
6. Fucking Olympics (guess for fun if every hotel in Southern England are fully booked, and if there happens to be one room available, guess if the prices have gone sky high?!)

Good sides on holiday starting in August:
1. Holiday, WOHOO!
2. When everyone else has already returned to work, you can show off by saying guess who’s holiday just started? Just guess!
3. Holiday attractions here in Finland just might be without queues (might)
4. HOLIDAY WOHOO! (showoff!)


Tätä mieltä Taku on lomasta: samaa kuin joka päivä. /
This is what Taku thinks about holidays: pretty much the same than every day.

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Oi, lomaa! Minulla on elokuun viimeinen viikko lomaa, ja aion nauttia siitä ylipaljon. Ei välitetä säästä tai muiden lomista, jonoista tai muista, otetaan ilo irti siitä että on VAPAATA. Oikein ihanaa lomaa sinulle! :)

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos! Kyllä aion ottaa tästä lomasta kaiken irti sillä olin todellakin loman tarpeessa enemmän kuin voi kuvitella. Pari ensimmäistä päivää on tässä mennyt lähinnä kotona löhöämiseen, tv:n tuijotteluun ja päivätorkkuihin :D

 2. Hehkuvainen says:

  Sinulla on onneksi Mestari Taku rentoutumisen mallina ;).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kyllä, Takulta tosiaan voi ottaa mallia. Tosin jännästi aika usein Taku onnistuu rentoutuessaankin näyttämään sille että se ei ole kovin rentoutunut :D

Comments are closed.