Paluu arkeen & burleskiuutisia / Return to the everyday life & burlesque news

Hei kaikki! Kaksi sanaa: kiireinen, väsynyt. Noista varmaan voitte päätellä mitä täällä on ollut meneillään viimeaikoina. Kahtena peräkkäisenä viikonloppuna olleet tapahtumat imivät mehut aika tehokkaasti ja tämä hikinen, ukonilmaa ennustava painostava sää vei sitten ne loputkin. Palannen normaaliin päiväjärjestykseen tulevalla viikolla, mutta sitä odotellessa käykää ihmeessä osallistumassa Burlesque Finlandin tasseli-arvontaan. Vastausaikaa on vielä ensi perjantaihin! Vielä on myös paikkoja jäljellä lauantaiseen Burleski-workshopiin Tampereella. Tämä edullinen tarjous ei toistu joten kannattaa ottaa siitä ilo irti nyt. Ja illalla ehtii vielä nauttimaan tasokkaasta burleskista Tereenpeli Tease vol 2:een. Be there or be square!

IN ENGLISH
Hey you all! Two words: busy, tired. Those words should tell you what’s been going on here lately. Two-day events on two weekends in a row has really sucked all the energy out of me pretty well. And this sweaty, muggy, close weather has taken the rest if there was any left. I will return to the normal schedule on this upcoming week, but while waiting for that you should take part on Burlesque Finland tassel give away. Giveaway will end next friday! And there is still couple available places to the Burlesque workshop in Tampere on saturday. This very reasonably priced offer is one-of-a-kind so take the advantage while you can. And the same evening there is also classy burlesque event Teerenpeli Tease vol 2. Be there or be square!


Voita tasseleita ja ihoteippiä Burlesque Finlandista /
Win tassels and body tape from Burlesque Finland