Avajaiset – taas!

Nyt mä meinaan ihan röyhkeästi taas mainostaa. Eli siinä parin viikon päästä olis taas tarjolla jotain kuohuvaa juominkia ja muutakin vatsantäytettä, sillä Silmiriemun marraskuussa avattu putiikki laajenee.
Osoite on sama kuin ennenkin. Mitään vieraslistaa meillä ei ole, mutta olisi kuitenkin hirmu kiva jos ilmoittelisitte tulostanne vaikkapa tuonne sähköpostiin niin tiedämme suurinpiirtein varata sopivan määrän tarjottavia. Mutta jos se ilmoittautuminen nyt pääsee unohtumaan niin ei se oo niin justiinsa.  Tulkaa siis porukalla toteamaan omin silmin syy miksi blogi on ollut kovin hiljainen viimeaikoina.

IN ENGLISH
I’m about to advertise again. In about two weeks our little boutique is expanding. We are offering little bit of something to eat and drink. If in Finland, do join in. Opening party is 14.7. at 18-21. Location: Lähteenkatu 11, door N, Tampere.