Spread the happiness

Sain tällaisen tunnustuksen aika kauan aikaa sitten Shady Overloadin Lumiralta johon tutustuin eräissä burleskibileissä (yllätys…). Liebster Blog tarkoittaa rakkainta blogia tai suosikkia. Kyseisen palkinnon ajatuksena on saada näkyvyyttä alle 200 lukijan blogeille. Myönnetään että mun blogi ei taida ihan sopia tuohon alle 200 lukijan kriteeriin, mutta tällaiset tunnustukset ovat silti aina hirmu kivoja saada.

Säännöt:
1. Kiitä ja linkkaa tunnustuksen antanut bloggaaja
2. Valitse 5 lemppariblogiasi, joilla on alle 200 lukijaa, ja kerro se heille kommentoimalla.

Nythän on niin että olen lukenut blogeja aika harvakseltaan viimeaikoina. En siis ole oikeastaan bongaillut itselleni uusia blogejakaan aikoihin. Näin ollen en osaa jakaa tätä eteenpäin kenellekään. Siivosin eilen linkkilistaani ja raakkasin sieltä pois aika paljon toimimattomia blogeja ja semmoisia jotka eivät ole aikoihin päivittyneet. Nyt olisikin kiva saada teiltä linkkivinkkejä kivoihin, uusiin tai vanhempiin blogeihin. Erityisesti minua kiinnostavat tuunaus-, sisustus-, vintage- ja käsityöblogit mutta muunlaisiakin blogeja saa linkata tottakai. Kesä tulee ja kaipaan jotain uutta piristävää luettavaa! Jaa siis parhaat linkkivinkkisi kommenteissa!

IN ENGLISH
Some time ago I got this award from Lumira in Shady Overload. She’s a sweet young lady I had the chance to get to know  in some burlesque party (what a surprise…). Liebster blog means the blog to love. This award is passed on to the blogs that have less than 200 readers. I have to admit that my blog doesn’t fit into that criteria, but blog awards always make me happy.

Rules are:
1. Thank and link to the blog who gave it to you
2. Choose 5 of your favourite blogs with less than 200 readers, tell them you awarded them.

The thing is, I haven’t much been reading blogs lately. So I haven’t been able to find any new blogs to read either. Due to this I’m not really able to award any blogs at this point. Yesterday I cleaned my blogroll and removed quite a lot of links to blogs that exist no more or blogs that haven’t updated for long time. Now I’d love to get links to interesting and lovely new and older blogs. I’m especially interested in revamp-, interior decoration, vintage and handcraft blogs, but any other kind will do of course. Summer is coming and I need some new refreshing things to read! So share your best links in the comments!

5 Comments

 1. Desiree says:

  You deserve an award for your beautiful blog, I always love visiting you. Last week I did something stupid and accidently deleted my blogroll, so I had to search my memory for all the blogs I love and found even more! Yay!! xo

  1. Rhia says:

   Desiree – Thank you darling! I think I have to investigate your blogroll then :D I have received several awards, but somehow it is always difficult to put them forward. Bad blogger me, bad! :D

 2. Elina says:

  No, kerta pyysit; tässä muutama, joita itse seuraan (viime aikoina ylipäätään olen seurannut laiskemmin blogeja ja melkein ikinä en kommentoi). Näitä siis en löytänyt linkkilistoiltasi, mutta en tiedä, seuraatko muutoin :) Suurin osa ei päivity kovin usein mutta on kiva vakoilla silti.

  grandmotherspearls.blogspot.com
  http://www.retro-reporter.com/
  http://like-johnny-and-june.blogspot.com/
  rubyarmoire.blogspot.com
  http://petticoatsandpinup.blogspot.com/
  fiftiesdarling.blogspot.com

  Ja hups; kaikki näyttäisi sattumalta olevan erimaalaisia (kai?)… Ja eri tyylisiä, mutta vintagea kaikki.

 3. Hehkuvainen says:

  Minä tykkään mm. näistä:

  Madam B.C.
  Tee-se-itse-naisen sisustusblogi
  Annelin käsityöt
  Minimalismin ilo

  Ja jos tosiaan lukemista kaipaa niin Neilikoita ja rusakoita on ihka oikea jatkokertomus!

  1. Rhia says:

   Elina & Hehkuvainen – Kiitos näistä vinkeistä, kaikki olivat mulle ennestään tuntemattomia blogeja. Tutkailen niitä tarkemmin heti kun on paremmin aikaa.

   Linkkivinkkejä voi edelleen pistää tulemaan. Uutta verta kaivataan lukulistalle!

Comments are closed.