Harder to breathe

Nyt alkaa ihan vähitellen olla mitta täynnä allergiaoireita. Edes vesisade ei enää auta helpottamaan nenän valumista, aivastelua ja kutiavia silmiä…  (Allergialääkkeiden lisäksi siis.) Pitänee varmaan ottaa järeämmät aseet käyttöön sillä juuri tätä kirjoittaessani tajusin että mulla onkin jo hieman hengenahdistusta. Sitä ei olekaan ollut vuosiin. Mutta nyt, tämän päiväinen asu ystävän synttäreillä. Lisäksi lähipäivinä on tulossa postaukset salaharrastuksestani sekä Sew cinematic-haasteesta.

IN ENGLISH
I pretty much have had enough of this allergy season. Even the heavy rain doesn’t ease the symptoms anymore: dripping nose, sneezing and itchy eyes… (In addition to allergy medication that is.) I suppose I have to get bigger weapons to fight this. I just realized while writing this that I actually have breathing problems, which I haven’t had in years. But now, today’s outfit at friends b-day party. Also coming on following days, posts about my secret hobby and Sew cinematic challenge.


Silkkipusero on uusi hankinta Uff:lta.
Hame 4 vuotta vanha, itse tehty. /

Silk blouse is recent purchase from charity shop.
Skirt is 4 years old, selfmade.


Paperikukat ovat tällä hetkellä suosikkini hiuskoristeista. /
These paper flowers are at the moment my favourite hair decoration.


20-luvun tyyliset kengät 70-luvulta. /
70’s goes 20’s with these shoes.


70-luvun pronssirannekoru, kotimaista designia,
suunnittelija muistaakseni Hannu Ikonen. /
70’s bronze bracelet, Finnish design,
if I remember correctly designed by Hannu Ikonen.

9 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Tämä kevät onkin uutisten mukaan ollut poikkeuksellisen hankala siitepölyallergisille ja niillekin jotka eivät normaalisti oireita saa. No news there, olet varmasti itse huomannut… :( Minulta ei ole koskaan testattu siitepölyallergiaa, mutta saattaa kyllä olla että osa tästä kolme viikkoa jatkuneesta nuhasta on siitepölyn aiheuttamaa. Täytyy kyllä tunnustaa, että olen ollut kamalan laiska nenäkannun käyttäjä, joten osin saan syyttää niiskuttamisesta itseäni. Mutta tsemppiä sulle, toivottavasti pian helpottaa! :)

 2. Anni says:

  Sun tukka on aivan upea ja oli ihanasti laitettu!

 3. superheidi says:

  Wow, you have such a taste for pretty shoes! Great colour to got with blouse and hair.

 4. Elise says:

  Tämä kevät on ollut tosi paha, onneksi kuitenkin viime päivinä on ollut pikkuisen helpompaa! Tykkään asustasi. Oon tällä hetkellä ihastunut juuri tuollaiseen punaruskeaan/ruosteeseen, jota löytyy paidan kukkasista :)

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Joo, yleensä mä selviän vaan nenän valumisella ja rähmästävillä silmillä mutta tänä vuonna tosiaan on ilmennyt myös silmien kutinaa ja nyt näemmä myös lievää hengenahdistusta. Lisäksi jos en syö allergialääkkeitä siitepöly tekee mulle viikottaisen migreenin. Mulla on testattu siitepöly kyllä, mutta testien mukaan en ole siitepölylle allerginen. Yeah rrrrright! Eli ihan en oo äkkiä noihin testeihin luottamassa…

   Anni – Kiitos, mutta täytyy tunnustaa että kuvissa on helppo vähän hämätä. Oikeasti tää tarvitsee kipeästi värjäystä sillä juurikasvu on jo viitisen senttiä ja haalistunut punainen maantien rinnalla ei ole kovin mairitteleva näky :D Saa oikeasti mun luonnollisen hiusvärin näyttämään todella harmaalta.

   superheidi – thank you very much! I’ve had these shoes many years. I got them for bargin price from flea market. If I remember correctly they were 5 € or something ridiculous. The heel reveals the age of the shoes, it is large and thick block like in many 60’s and 70’s shoes. I love the colour too and I actually managed to find leather handbag that matches the colour, but it is so small I very rarely use that. You can see the handbag in this old post about accessorizing. I’m not very big fan of modern floral prints, but somehow that silk blouse tempted me. I suppose it was the colours, and it was quite accidental that it matches my hair and that shoes that I eventually decided to wear match that colour aswell. It was raining yesterday when we went for the party so I could have been wearing wellies really ;)

   Elise – Joo, ehkä toi sade kuitenkin oikeasti vähän auttaa, huuhtoo ainakin vähän ilmassa leijuvaa siitepölyä alas. Kiitos, mullakin on varmaan vähän allergiasta johtuvaa sekapäisyyttä havaittavissa sillä olen alkanut tänä keväänä kiinnostua murretuista väreistä kuten aiemmasta sinapinkeltaisesta ja nyt tästä ruosteenpunaisesta… Vetoan siihen allergiaan ;)

 5. Hope your breathing troubles clear up soon. That blouse is lovely on you.

  Penny Dreadful Vintage

  1. Rhia says:

   Penny Dreadful – Yes, thankfully breathing problems went away during the night. It was just mild shortness of breath and tingling in my lungs. Nothing serious thankfully. And thanks, I think this silk blouse was the best purchase for some time. It goes nicely with so many things.

 6. Stéphanie says:

  I adore your style !

  1. Rhia says:

   Stéphanie – Thank you so much :D

Comments are closed.