Randomness vol 3

Niin se on taas viikko vierähtänyt etten ole kerinnyt blogia kohti juuri edes sylkäistä. Parasta siis että otetaan edes nyt nämä randomit (eli siis neljä randomia kuvaa jotka saattavat liittyä tai sitten eivät liity johonkin jota olen puuhannyt päivän aikana) alta pois ja katsellaan viikonlopun aikana josko saisin ihan kunnon postausta aikaiseksi. Ja hei, älkää nyt viitsikö, taasko tuolla sataa räntää? NOUNOUU, kieltäydyn, nyt on jo käytännöllisesti katsoen huhtikuu joten lumi ja räntä on lakisääteisesti kielletty!

Ja otetaas tonne loppuun vielä mielenmaisemani tämänhetkistä musiikkia. Sopii kuin nenä päähän.

IN ENGLISH
The whole week flew by and I didn’t even have the time to spit towards the blog (meaning I didn’t even think about blogging). So let’s just handle the randomness (four photos that might or might not relate to the things I’ve done during today) and see if I’m able to do proper post during the weekend. And hey, c’moon now, is it sleeting again? NONONOOO, I decline, it is practically april so snow and sleet are illegal!

And let’s also add some music, suitable for my mental landscape. Fits like a glove.

3 Comments

 1. Foxie says:

  Lullabya on tullut itsekin kuunneltua parina viime viikkona lähes täysipäiväisesti.. Loistava kappale.

 2. Sheila says:

  Pure, lovely randomness. I love Human League and Tears for Fears, especially their song “Everybody Wants to Rule the World”.

  1. Rhia says:

   Foxie – Kyllä, lisäksi pidän biisin musavideosta. Siinä on kaikessa makaaberiudessaan jotakin hämmentävän kiehtovaa.

   Sheila – Me too, when karaoke became popular in Finland, in the 90’s, I used to go out in karaoke bars with my friends and Everybody wants to rule the world was my favourite song to sing.

Comments are closed.