Random of Randomness

on

Joskus kun saa jonkun idean niin sitä ajattelee että tämähän on aivan loistava idea. On sitten täysin toinen juttu että onko se idea loistava myös muiden mielestä. Tänään ja ehkä myös tulevina viikkoina saatte nauttia eräästä loistavasta ideastani: Random of Randomness. Tämä luovan ajattelun huipentuma koostuu neljästä täysin randomista kyseisen päivän aikana otetusta valokuvasta jotka jollakin tavalla liittyvät sen päivän tekemisiini (tai sitten eivät liity, ei voi tietää). Postaan tätä sulokasta sattumanvaraisuutta kerran viikossa (koska salaa haluaisin olla valokuvabloggari). Tai sitten en. Jääpi nähtäväksi. Päätin alkaa pitkästä aikaa myös piirtää. Juuri sopivasti ennen seuraavaa Dr Sketchyä (lo and behold mun uusi luonnosvihko!).

Sillä välin kun ihailette ottamiani valokuvia käyn hakemassa silmälasini jotka unohtuivat autoon. Ja ei, en todellakaan ajanut autoa ilman laseja, en uskaltaisi.

IN ENGLISH
Sometimes when you get an idea you think that hey, this is absolutely brilliant idea. It is completely different issue if other people around you think it’s a brilliant idea. Today and perhaps every week from now on you get to enjoy one of my brilliant ideas: Random of Randomness. This amazing result of my creative thinking will include four completely random photos taken during that day, about things that relate to what I have been doing (or perhaps they don’t, can’t really tell). I will be posting this gracious randomness once a week (because secretly I would want to be photo blogger). Or perhaps I won’t. We’ll see.I also decided to start drawing again. Just in time before next local Dr Sketchy (lo and behold my new sketch booklet!).

And while you enjoy my photos I will go and get my glasses from the car where I left them by accident. And no, I wasn’t driving without glasses, I wouldn’t dare.

6 Comments

 1. Petriina says:

  No mutta, aivan loistava idea ! :)

  Tykkäsin erityisesti kahdesta alimmasta kuvasta, mutta ylimmäisen kuvan paita/mekko jäi kiehtomaan, väri ja kaikki. Onko siitä olemassa kokonaiskuvaa ?

  1. Rhia says:

   Petriina – Onhan siitä. Kuvan paita on sama kuin eilisen postauksessa, rintakoru vaan on eri. Tuon kukallisen rintakorun löysin eilen kirppikseltä ja se tuntui sopivan kivasti tämän puseron kanssa joten vaihdoin tuon helmikorun tänään siihen.

 2. Kata says:

  Kaunista Random of Randomnessia. :)

  1. Rhia says:

   Kata – Randomness kiittää :D

 3. Zoe says:

  Looks gorgeous – and great photos… especially the one of the picture of the cat. :)

  1. Rhia says:

   Zoe – Thanks :) hopefully I will be drawing more and phtographing more in the future.

Comments are closed.