Mummona / Being granny

Niinkuin ehkä tiedätte niin vintageen hurahtaminen voi olla vaarallista. Sitä aloittaa ihan viattomasti parilla vintage-asusteella ja yhtäkkiä huomaa olevansa kaulaa myöden suossa. No sen lisäksi, että kaappi alkaa täyttyä omaa mummoaankin vanhemmista vaatteista, sitä saattaa tulla vastoin parempaa tietoisuuttaan lupautuneeksi kaikenlaiseen yleisluontoiseen hullutukseen. Niinkuin nyt vaikka johonkin kalenterikuvaukseen mummoilemaan (who me?).

Saankin nyt iloisena viestinä ilmoittaa että Fintage ry on alkanut puuhata vuosikalenteria vintage-hengessä. Kalenterin kuvaukset ovat pyörähtäneet käyntiin ja planeettojen osuessa hyvin kohdilleen kalenteri tulee myyntiin loppuvuodesta. Siitä ilmoitellaan kyllä myöhemmin. Varsinaiset kuva-aiheet paljastuvat vasta kun kalenteri julkaistaan mutta saatte nyt pientä ennakkokurkistusta ensimmäisen kalenterikuvauksen behind-the-scenes-kuvien muodossa. Enjoy!

IN ENGLISH
As you may know, getting involved with vintage might be dangerous. Quite innocently you start with couple vintage accessories but suddenly you notice you are up to your neck in the swamp. Besides the fact that your wardrobe starts to fill up with clothes that are older than your grandmother, you might, against your better sense, join in for all sorts of general madness. Like being granny in calendar photo shoot (who me?).

So, may I announce you that Fintage association (as you might know, is our finnish association for vintage enthusiats) is now creating vintage themed year calendar. Photoshoots have now started and if the planets are in correct positions it will be available at the end of this year. More information follows when time is right. The actual pictures will be revealed when calendar is published, but you get a little sneak peek with my behind-the-scenes-photos. Enjoy!


Aika rankkaa tuo valokuvamallin työ.
Vanhenin parissa tunnissa 30-40 vuotta! /
It’s hard to be a model. In couple hours
I got about 30-40 years older!

10 Comments

 1. Petriina says:

  Vitsit, ihan mieletöntä ! Lopputulosta odotellessa :)

  1. Rhia says:

   Petriina – Haha, joo sitä lopputulosta odotellaan malttamattomana. Etenkin kun vielä 11 kalenterikuvaa on ottamatta ;)

 2. :DDD Harva saa itselleen ihan noin selkeän kuvan siitä, miltä tulee näyttämään vanhana! Näyttää hauskalta sessiolta.

  1. Rhia says:

   Magdalena Hai – :D hauskaahan se oli, olimme erään fintagelaisen vanhempien kotona valmistautumassa kuvaukseen ja siellä oli niin hyvä palvelukin että saimme ihanaa kasviskeittoa lämmikkeeksi kuvausten päätyttyä. En ole kyllä ihan varma haluanko näyttää juuri tuolle vanhana :D

 3. Tasha says:

  just love all the outfits, and granny you. ;)

  1. Rhia says:

   Tasha – Thank you, on the behalf of my friends too :D Everyone looked really nice in their skating/sporting outfits! The actual photos will be revealed at the end of this year.

 4. Kati says:

  Uskomattoman ihania kuvia!<3 Kuvaussessio on varmasti ollut unohtumaton!

  1. Rhia says:

   Kati – Kyllä se oli varsin hauska päivä :D Uskon että ne lopulliset kuvat on sitten vielä ihanampia.

 5. Desiree says:

  Amazing make-up!!! I would love to be made up as a granny just to see what I might look like in 30 years and what my future grandchildren will have to put up with when granny insists on a kiss!!! I would love to buy one of the calendars when they’re available – it looks like such an exciting experience and so different from life here:)) xo

  1. Rhia says:

   Desiree – Thanks again :D I will let you know when the calendars are available, probably at the end of this year. My hubby said that I look horrible in that make up :D Everyone else thought it was brilliant. I think I look little bit like my granny did when she was about 70.

Comments are closed.