Kuu-ukon sylissä / On the lap of Mr Moon

on

Noniin, Atelieeri O. Haapalan ottamat kuvat Vapriikki Vintagessa ovat vihdoin valmiit. Ja Ooh la laa mitä herkkua ne ovat! Kas tässä. Pannaan loppuun vielä pari kuvaa Fintagen pukunäytöksestä jossa allekirjoittanut bongattiin aika muhkeiden viiksien kera. Loput Atelieeri O. Haapalan kuvat löytyvät täältä. Lisää kuvia tapahtumasta ja näytöksestä löydät täältä ja täältä.

IN ENGLISH
Well then, photos Atelieeri O. Haapala took in Vapriikki Vintage are finally ready. Ooh la laa what a treat! Here they are. And let’s add also couple photos of the Fintage association fashion show where I was modelling with quite large moustache. Rest of Atelieeri O. Haapala’s photos you can find here. More photos of the event and our fashion show you can find here and here.


Belive it or not, it’s me!
Photo: Hannele Kivilahti


Photo: Hannele Kivilahti


Photo: Hannele Kivilahti

10 Comments

 1. Mahtavia kuvia! Tuo 1900-luvun alun ensemble on kyllä erittäin ihana. Kasailen itsekin parhaillaan vuosisadan vaihteen asua. Selvästikin kevään trendi. :D

  Mutta mikä siinä onkin, että kaikkien muiden kuvat näyttävät aina upeilta, ja omastaan katsoo vaan, että “voi ei, olenko mä tullut jo noin vanhaksi” ja “tarttis Hain muutakin tehdä kuin istua kirjailijankammiossaan päivät pitkät, niin ei näyttäis noin valjulta”? XD

 2. superheidi says:

  Excellent, just excellent! Love all of it, but the hat on the moon is the best. :-)

 3. Elise says:

  Menin ihan hiljaiseksi.

  Siis todellakaan oh la la! Voi jospa oisin saanut olla mukana… :D

 4. Debi says:

  I just LOVE all these photos! Those moon ones are fabulous!

  1. Rhia says:

   Magdalena – Haapala osaa tuon kuvauksen :D Mutta ethän sä näytä yhtään valjulta, mun mielestä sun kuva oli oikein kiva. Mä haluaisin jo lisää 1900-luvun alun asuja, mutta ehkä yritän vähän rajoittaa kun on tuo vaatekaapin karsinta käynnissä ;)

   superheidi – Thank you and thanks to the Neovictorian photographers O. Haapala. They make the most brilliant backdrops, like that moon! I think the hat on the moon was Lassi’s idea (the gentleman in the photo).

   Elise – No eiköhän vielä tule tilaisuus että sinäkin pääset mukaan :D Hauskaa näillä kekkereillä on aina.

   Debi – I love them too. O. Haapala always takes the best photos :D I was very excited when I first saw the photo of that moon, they finished it just before the event.

   Hanna – Kiitos asukehuista :D, kuvakehut kuuluvat kuvaajille Haapalalle ja Hannelelle.

 5. Hanna says:

  Aivan ihania kuvia ja asuja!

 6. Petriina says:

  Tosi hienot nuo kuvat kuu-ukon kera :)

  Ja hieno asukokonaisuus tuossa ylimmässä kuvassa, erityisesti paita ja hattu näyttävät sellaisilta, joita olisi kiva tutkia hieman paremmin !

  1. Rhia says:

   Petriina – Vähän tarkempi kuva samasta kokonaisuudesta löytyy aiemmasta postauksesta. Tosin niskan lasinappi-yksityiskohta ei näy siinäkään. Samoin hatusta löytyy pari lähikuvaa aiemmasta postauksesta. Puseron etuhelmassa on koristekirjailua josta löytyy lähikuva täältä Siinä nyt ensihätään vähän tarkempia kuvia. Pusero varmasti ainakin tulee esiintymään blogissa myös muissa asuissa, hattu tietysti vähän erikoisempi niin että sitä ei ehkä tule arkisin käytettyä ainakaan ihan joka kuukausi :D

 7. Barbara says:

  Ooooooh! I just adore Atelieri O. Haapala’s photographs. What a treat, and your’s turned out fantastic!!

  1. Rhia says:

   Barbara – Yes, they indeed are to adore for. One time I made my darling to madly drive to our capital (about two hours drive from where we live) just for Haapala’s photo shoot to get an old style photograph of us together. We made there just five minutes before they closed their stall :D We even got speeding ticket on that mad dash, but I won’t regret it, it was fun. I’ve also been voluntary model for their other photo projects but those photos haven’t been published yet.

Comments are closed.