Akupunktuuria hääpukujen varjossa

Viimeinen vapaapäivä ennen työsuhteen päättymistä. Aion käyttää sen itseni rääkkäämiseen eli menen akupunktioon hoidattamaan edelleen jäykkää ja kivistävää ylävartaloani. Lihakset hartioista niskaan, rintaan ja kylkiin ovat jumissa ja särkevät. Työkaverini suositteli akupunktiota joten tuumasta toimeen ja pisteltäväksi.

Tämän päivän jälkeen olen hääpukumyyjänä enää kolme päivää. Jään kaipaamaan sitä ilmapiiriä ja ihania työkavereita jotka ovat kestäneet viimepäivät känkkäränkkä-tuultani kiitettävästi. Onhan se haikeaa vaikka toisaalta odotan kovasti että pääsen aloittamaan ikiomat projektini.
Loppupäivän ajattelin viettää rennosti kirppiksillä ja shoppaillen. Ehkä löydän jotakin kivaa joka piristää pilvistä päivää. Lisäksi ajattelin että voisin käydä katsomassa Change of Scandinavian uuden valikoiman sillä vaatekaappini kaipaa kipeästi uusia rintaliivejä. Changen Charade-mallistossa näyttäisi olevan ainakin ihastuttavan vintage-henkisiä malleja.

Koska en hartioiden jumituksen vuoksi jaksa istua koneella tämän kauempaa, lätkäisen tähän loppuun eilisen asuni töissä. Tänään olen vapaapäivän kunniaksi rennosti farkuissa ja trikoopuserossa, ei siis mitään erikoista. Hajaantukaa, täällä ei ole enää mitään nähtävää =)

Paitsi tämä:

Eilisen asuna:
sifonkipusero & trikootoppi, Tesco, Gatwick – n. 25 €
mustat suorat housut, Moda Aukia – n. 30 €
gangsteri-kengät, kirppis, kaksivärisyys tuunattu itse – 0,50 €
hopeinen rintaneula, Kaukolan kansallispuku, mummun jäämistöistä
hopeiset korvakorut, omaa tuotantoa
silmälasit, Dior, Silmäasema – n. 450 € (tarjouksessa)

2 Comments

  1. Nelliina says:

    Oi miten kaunis tuo paita.. tesco? eikö se ole brittiläinen markettimerkki? Tein parhaan englannin reissuni löydön Asdasta, joka on kuin paikallinen prisma.. ja silloin vain kaverini luetteli paikallisia “markettimerkkejä” ja muistaisin tuon tesconkin :)

  2. Rhia says:

    Nelliina, kyllä Tesco on samantapainen marketti kuin Euromarket ja Prisma täällä. Kävimme Gatwickin Teskossa joka on valtaisan kokoinen. Hupaisinta oli että kävimme siellä yöllä klo kolmen aikaan. Olimme liikkeen ainoat asiakkaat mutta myyjiä oli töissä kokonainen armeija hyllyjä täyttämässä =)

Comments are closed.