Vapriikissa ihan vintagena / Going very vintage in Vapriikki

Nyt alkaa kroppa vähitellen jo palautua viikonlopun riennoista. Lauantai ja sunnuntai menivät siis molemmat vauhdikkaasti Vapriikin vintage-tapahtumassa. Kävin Atelieri O. Haapalan kuvattana, siitä saamme todistusaineistoa myöhemmin. Saara ja Marko olivat ahkeroineet kerrassaan hurmaavan herra Kuu-ukon jonka sylissä pääsi valokuvaan. Näin Olivia Rougen ja Cherrie A. Dorablen viettelevän violetinsävyisen viuhkatanssin ja tapasin kasapäin hurmaavia ja tyylikkäitä ihmisiä. Kaiken huipuksi huvitin yleisöä jättikokoisilla viiksillä Fintage ry:n pukunäytöksessä muiden vintage-mallien kera. Siitäkin kuvia saamme myöhemmin. Itse en sattuneesta syystä ihan hirveästi ehtinyt kuvia ottaa mutta muutaman räpsyn ehdin napata.

Iltalehden nettivideolla näkyy vilahdukselta hupaisat viikseni ja Aamulehden verkkosivulta voi ihmetellä muutamia kuvia pukunäytöksestä. Jos bongaatte kuvia ja/tai juttuja tapahtumasta muualta netistä niin vinkatkaa ihmeessä facebookin tai blogin kommenttiboksin kautta.

IN ENGLISH
Finally my body is starting to recover from busy weekend. Saturday and sunday went pretty fast in local Vapriikki museum vintage event. I got my photo taken by Neovictorian Photographers Atelieri O. Haapala. They’ve made awesome backdrop of Mister Moon. You could have your photo taken while sitting on Mister Moon’s lap. There will be photos of this later. I also saw gorgeous purple fan dance by Holy Curves and met loads and loads of charming and stylish people. And finally I amused audience with giant moustache in the fashion show arranged by Fintage, association for finnish vintage enthusiasts. Photos of that coming later aswell. I didn’t have much time or opportunity to take photos myself, but there is couple for your pleasure.

You can also see me and my amusing moustache on this Iltalehti video and see some photos of our fashion show on Aamulehti web page. If you happen to see photos and/or stories about this event somewhere else on the internet, please do link, either in facebook or via the comment box of my blog.


Evil Dressmakerin viaton vaalea /
Cute innocence by Evil Dressmaker

Cherisen tumma ja kohtalokas /
Dark femme fatale by CheriseLauantain asu ilman hattua… (kuvauksesta kiitos Cheriselle)/
Saturday’s outfit without hat… (thank you Cherise for taking the photo)


… ja hatun kera /
… and with the hat


Niille jotka eivät päässeet sunnuntaina näkemään näytöstä: belle epoque /
For those who missed sunday’s fashion show: belle epoque


Sunnuntain asu (bongaa kuvasta hämmentynyt kissa) /
Sunday’s outfit (find confused cat)

7 Comments

 1. Sara says:

  Oah, aivan ihana tuo Belle Eboque asu! Kauniita kuvia! Tuon iltalehden video, loisto :D

  1. Rhia says:

   Sara – Kiitos :D Se herras-asu ja viikset jaksaa naurattaa mua kokoajan. Videolla kuulee selvästi miten yleisö naurahtaa kun nostan lahjetta ylös että sukkanauha näkyy. Oli se vaan niin hauskaa!

 2. Cherise says:

  Vähän tolla sun uudella linssillä saa hyviä kuvia! Pitäsköhän munkin…. :D

 3. Lumira says:

  Belle epoque -asusi on aivan upea! Ehdottomasti sulle sopivinta vaatetusta :)

  1. Rhia says:

   Cherise – Mä oon ollu siihen kyllä tosi tyytyväinen nyt sen aikaa mitä oon ehtiny käyttää :D Joulusta asti siis. Tarkennuksen kanssa se on välillä vähä kinkkinen ja etenkin jos ottaa tosi tiukkoja lähikuvia niin syväterävyysalue on tosi pieni, mutta esim tommosiin rintakuviin mitä musta otit niin sopii tosi hienosti.

   Lumira – Kiitos :D Oon katsellu tässä viimeaikoina vähän liikaa Downton Abbey’a ja innostunu tästä tyylistä. Ja se on toteutettukin loppujen lopuksi aika helpolla. Nilkkapituinen alaspäin levenevä hame on ollut tuunauskasassa jo kymmenkunta vuotta ja tyyliin sopivia pitsipuseroita on näkyny vaatekaupoissa jo muutaman vuoden ajan. Hattu olikin se monimutkaisin osuus, tämmöisiä leveäkupuisia hattuja kun ei nykyään juuri löydy.

 4. E-S says:

  Tuo Viaton Vaalea -nimeä kantava mekko on aivan ihana. Jos olisin tässä nyt esimerkiksi avioitumassa, saattaisin hyvinkin tahtoa tuollaisen mekon kyseiseen seremoniaan. Todella nätti!!

  1. Rhia says:

   E-S – Kiitän kohteliaisuudesta :D Puku on uniikkikappale ja itse suunnittelemani.

Comments are closed.