Hyvää Uutta Vuotta / Happy New Year!

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa kaikille ihanille lukijoilleni ja ystäville Upeaa, Menestyksekästä Uutta Vuotta 2012! Ehkä hieman kliseisestikin: kiitos että olette tehneet menneestä vuodestani paremman ja antaneet iloa sellaisinakin hetkinä kun ilo on ollut elämästä muuten kaukana. Toivon että tuleva vuosi on meille kaikille lempeä ja lämpöinen.

Meidät oli isännän kanssa kutsuttu yhdistettyihin epä-syntymäpäivä-uudenvuoden bileisiin. Järjestäjiä oli kokonaista kuusi joten populaa oli reilusti. Tarjolla oli ruokaa ja juomaa ja loistavaa seuraa. Juhlat olivat niin hauskat että posket ovat vieläkin hellänä nauramisesta ja kurkku hieman käheänä puhumisesta. Bileiden teemana oli Salakapakka ja ohjelma oli sen mukaista mustavalko leffoineen, musiikkeineen ja asuineen. Viimevuotisesta poiketen tällä kertaa meikäläinen oli täysin holittomalla linjalla (ja kuskina) mutta se ei kyllä yhtään hidastanut menoa eikä estänyt hauskanpitoa. Suosittelen lämpimästi myös muille.

IN ENGLISH
First things first. I want to wish to all my fabulous readers and friends Magnificent, Succesfull New Year 2012! And perhaps a bit cliche: thank you for making my past year a bit better. You have given me joy even on those moments when there hasn’t been much joy in our life. I hope the upcoming year is gentle and warm to all of us.

Me and my hubby were invited to combined birthday-new years bash. There was a whole six organizers so there was also loads of guests. There was delicious food and drinks available, not to mention magnificent company. Parties were so much fun I still have sore cheeks from laughing and dry mouth from talking. Theme of the party was Speakeasy and program arranged accordingly: b/w movies, theme music and proper outfits. The opposite to last years party, I was going completely non-alcoholic (and driving) but that didn’t slow me down or prevent having fun. I warmly recommend for everyone.


Juhlansankarit lähettivät taivalle toivomus-lyhtyjä /
Party organizers got to sent pretty wish-lanters on the sky


Takki – kotimainen Vaaton vintage-takki, kirppis
Mekko – tuunattu 60-luvun villamekko
Turkispuuhka – vintage, kirppis
Kengät – 70-luvun vintage, kirppis
Käsineet – kirppis
Kaulakääty – vintage, ystävältä
Korvikset – tehty kaulakorusta lyhennetyistä paloista

Coat – vintage manufactured in Finland by Vaato, thrifted
Dress – revamped 60’s vintage wool dress
Fur collar – vintage, thrifted
Shoes – 70’s vintage, thrifted
Gloves – thrifted
Necklace – vintage, from a friend
Earrings – made from leftover bits when I shortened the necklace


Kova mimmi / Tough broad


Kova jätkä / Tough guy


Paita – kirppis
Solmio – isäni vanha, vintage
Liituraitahousut – mun 30-luvun vintage-pappahousut
Newsboy-lätsä – itsetehty
Henkselit – VapaaValinta

Shirt – thrifted
Tie – my dad’s old, vintage
Pinstripe pants – my 30’s vintage grandpa trousers
Newsboy cap – selfmade
Braces – local shop

8 Comments

 1. Sara says:

  Oh, onpas ollut glamourin täyteinen ilta! Näyttää hauskalta, ja olet niin kaunis! Ihana kampaus :)

  Hyvää uutta vuotta!

 2. superheidi says:

  Happy New Year! wow, you (both) look amazing! but you certainly steal the show, hehe…

 3. MissRayne says:

  Love your hair and dress – you make a perfect ‘moll’. Happy New Year

  1. Rhia says:

   Sara – Kyllä se oli todellakin glamourintäyteinen. Ilahduttavan moni vieraista oli nähnyt vaivaa asun suhteen ja pukeutunut 20-30-luvun tyyliin. Kimaltavia leidejä ja tyylikkäitä herroja piisasi silmänkantamattomiin. En kumminkaan tullut muita vieraita kuvanneeksi koska kuvien julkaisulupien kysyminen olisi ollut hankalaa. Kampaus onnistui kerrankin aivan täydellisesti (usein olen kampaukseeni tyytymätön kun olen niin käsi näissä vintagekampauksissa…).

   superheidi – Thank you darling! I was a bit upset because my boyfriend has also vintage braces that would have suited the style even better than those new black ones, but we couldn’t find them anywhere. Not even after 1,5 hours searching. But his style was also very good considering it was put together on last minute ;)

   MissRayne – Thank you so much :D It was perfect evening!

 4. Ohh, it looks like such fun! And your hair truly looks amazing!

  x
  Lost in the Haze: Fashion Blog

  1. Rhia says:

   Jo – Thank you :D It was very much fun and it was lovely to see all the people dressed up according to the theme. Thanks for visiting!

 5. simplychic08 says:

  happy new year!!

  1. Rhia says:

   simplychic09 – thank you :D same to you!

Comments are closed.