Palaan pian / Be right back

Lähdemme tästä ihan kohtsillään joulun viettoon maalle. Sitä ennen haluan tämän vanhan valokuvani myötä toivottaa kaikille makoisaa joulua (kuten tiedätte, ruokahan on joulussa tärkeintä)! Meikäläisen sietokyvyn tietäen palaan linjoille todennäköisesti jo heti huomenissa mutta siihen saakka tilulii!

IN ENGLISH
We’re about to head towards my mums to the country side to spend our Christmas Eve (traditionally in Finland Christmas is celebreated on Eve). But before that, with this old photo of mine I want to wish you all very tasty Christmasm (as you all know, at Christmas food is the most important thing)! Knowing my ability to stay lazy I probably will return online tomorrow, but till then ta-ta!

2 Comments

  1. Arabella says:

    Happy Christmas. Spending mine with a Florida Finn. There has been glogi!

    1. Rhia says:

      Arabella – Thank you :D we had lovely lazy christmas. Hope you had good one too. Glögi is delicious. Me and my english boyfriend both like it a lot.

Comments are closed.