Virallinen valituspäivä


Julistan tämän päivän viralliseksi valituspäiväksi.

Valitus 1:
Tällä viikolla viikkovapaani, joka on yleensä keskiviikkona, vaihtui maanantaille. Tänään on siis viikon ensimmäinen työpäivä. Ei huvita. Olen kiukkuinen ja väsynyt. Jalkojani kolottaa edelleen sunnuntaisen sienenmetsästys-reissun jälkeen.

Valitus 2:
Eilen illalla ystäväni onnistui suututtamaan minut typeryydellään. Hänen neuvonsa mukaan minun pitäisi hankkiutua sairaslomalle ja psykiatrille. Olenhan henkisesti tasapainoton. Omasta mielestäni minä tarvitsen vain lomaa, jota en tänä kesänä saanut pyynnöistä huolimatta. Ystäväni tietää taustani burnoutin kokeneena, mutta taisi jo häneltä unohtua millaista se oli silloin. Mutta hänhän on sen jälkeen käynyt lähihoitajakoulutuksen, joten hän tietää miten näitä ongelmia käsitellään. Bullshit!!

Valitus 3:
Tälle päivälle on luvattu vesikuuroja ja ukkosta. Jopa säiden herra on tänään minua vastaan. Vihaan vesisadetta jos minun pitää lähteä jonnekin ja tokihan tänään on lähdettävä, töihin nimittäin. Ja illalla tietenkin takaisin kotiin. Se tarkoittaa sitä että en tänäänkään mene töihin pyörällä vaan autolla. Bensaa kuluu ja rahaa parkkimaksuun. Grrrrrr! Ukkosessa tosin ei ole vikaa, minä ja isäntä pidämme ukkosesta. Ukkosella on mahtavaa harrastaa seksiä.

Valitus 4:
Eilen oli palkkapäivä. En kuitenkaan ole nostanut tililtä rahaa ruokaan koska siellä ei ole sitä. Tämä on asia jota en ole koskaan oikein ymmärtänyt. Nykyäänhän rahaliikenne on sähköistä. Tietokoneet hoitavat kaiken. Siis miksi helvetissä rahan siirtyminen pankista toiseen kestää kaksi päivää? Mitä ihmettä pankissa pitää rahan siirrosta vielä tarkistella? Missä raha käy sillä välin? Tiedän että raha on lähtenyt työnantajani tililtä eilen. Omalla tililläni se ei kuitenkaan ole joten kiinnostaisi tietää että missä se on? Jos palkkapäiväni sattuu alkuviikkoon on raha tililläni ylihuomenna. Saman pankin asiakkailla se näkyisi tietenkin heti. Jos palkkapäiväni sattuu loppuviikkoon esim torstaille tai perjantaille, raha on tililläni seuraavan viikon tiistaina tai ehkä jopa keskiviikkona. Missä raha käy viikonloppuisin? Tarvitseeko tietokone viikonloppuna vapaapäivän? Entäpä sitten juhlapyhät… Silloinkin raha seisoo jossain mystisessä salapaikassa useita päiviä. Viimevuonna joulun aikoihin rahan siirto pankkiini kesti viikon koska siihen väliin sattui viikonloppu ja arkipyhä. Tämä ongelma tuntuu koskevan vain omaa pankkiani koska muihin pankkeihin ei ihan vastaavanlaisia viiveitä ole todettu. Isännän kertoman mukaan Englannissa ei tapahdu vastaavaa.

Valitus 5:
Miksi ihmiset eivät kommentoi näitä blogi-kirjoituksia? Itse yritän aina jättää kommentin kun luen mielenkiintoista blogia. Ehkä mun blogi sitten on vaan tylsä. Haluan kuulla mielipiteitä, kysymyksiä, ehdotuksia, kokemuksia ja muita kommentteja. Koska tänään on virallinen valituspäivä voitte jättää tämän kirjoituksen kommentiksi omia valituksianne mistä hyvänsä aiheesta. Valittakaa vaikka miten paska tämänpäiväinen postaukseni on koska en aio laittaa siihen yhtään kuvaa, linkkiä tai mitään muutakaan piristävää.

Yhtä mukavaa valituspäivää teillekin!

6 Comments

 1. Krisse says:

  No hei – koska laitoit omaan blogiini ihan kivan kommentin… niin saat multa haluamasi kommentin.

  Mua ärsyttää suunnattomasti, kun jotkut ihmiset haluaa aina valittaa. Saahan sitä yhden päivän, jos siltä tuntuu, mutta sitten perään voisi olla viisasta pitää valittamattomuuspäivä.

 2. Mao Mao says:

  Minulla ei ole tänään muuta valitettavaa kuin että unohdin toimistohuoneen ikkunan yöksi auki ja olen palellut kaiken päivää villasukat jalassa.

  Olen miettinyt myös samaa blogin kommenttiasiaa. Seuraan omaa blogiani Analyticsillä, joten tiedän, että sielläkin käy immeisiä – toivoisin heiltä enemmän kommentteja. Päädyin nyt siihen, että kokeilen suoria kysymyksiä ja vastavuoroista toimintaa vaativaa sisältöä (juu, on niitä bloginkirjoitusoppaitakin, mutta kantapään kautta…)

  Toisaalta en itsekään aina viitsisi kirjoittaa kommenttia, jollei oman kommentin sisältö ole enempää kuin “hyvä blogi, kävin lukemassa”. Erittelevämmän kommentin laatiminen vie aikaa.

 3. Silvara says:

  Heeiii! Huomasin juuri nyt että sullakin on blogi, kiva kiva!

  Hävettää oikein miten huono/laiska olenkaan kommentoimaan niin toisten kuin omia kommentteja ja kirjoituksia. Jos ei heti jätä kommenttia, se yleensä unohtuu ja sitten bloggaaja on kerinnyt jo päivittää monta kertaa, niin ei viitsi enää vanhaa postausta kommentoida.

  Viralliseen valituspäivään mulla ei niinkään ole mitään, isälläni varmaan senkin edestä. Vaihtoi öljyt omaan ja mun autoon, ensin kaatoi jäteöljyä uuden öljyn sekaan ja sitten vielä onnistui unohtamaan sen “öljytakin pohjaruuvin” auki kun lisäsi uudet öljyt. Lisäksi vielä tyttärensä vei isukille maksettavaksi 100€ luottokorttilaskunsa, mutsikin lähti Venäjälle humputtelemaan joten joitui kaiken huipuksi kokkaamaankin itselleen ;). Varmaan tosi hyvä päivä faijalla…

 4. Silvara says:

  Mulla on sitten tänään kai se “hyvä” päivä, öljytakki, heh heh. No ei se kyllä ole tankkikaan mut kuitenkin joku moottorin osa missä on öljyä, joopa joo. En kommentoi tänään enää kun se näin vaikeaa on!

 5. Meri says:

  Jos haluat, että porukka kommentoi niin kommentoi muiden blogeja ja vastaile saamiisi kommentteihin. Jos huomaa, että vastauksia ei tule–> ei siis vuorovaikutusta, niin kommentointi-into helposti lopahtaa. On kiva saada vastaus. Niinkun esim. silloin kun kysyin krokolaukustasi taannoin.. Kiva laukku edelleen.

 6. Rhia says:

  Meri: toki minä käyn katsomassa ja kommentoimassa omaani kommentoineiden blogeja. Mutta sinulla ei näytä sellaista olevan joten en ole voinut kommentoida sitä. Se krokolaukku ei muuten ole myynnissä =)

  Krisse: joo, pidän valittamattomuuspäivän heti jahka multa loppuu valituksen aiheet =)

Comments are closed.