Pengottua


Pidin tänään
ansaitusti vapaapäivän töistä ja lähdin ystävä P:n kanssa pienelle kesäretkelle. Matkan varsinaisesta kohteesta kerron myöhemmin. Nyt tahdon vain esitellä jotain mitä tarttui matkalta mukaan. Tapani mukaan kolusin kirppispöytiä etsien vintage-löytöjä. Ja niitähän löytyi: nahkainen käsilaukku (käsilaukut ovat heikkouteni), kaksi vanhaa sateenvarjoa (molemmat rikki mutta korjattavissa), 50- tai 60-lukulainen rannekoru ja vanhat silmälasit. Kissansilmäiset silmälasit harvoin sopivat omaan naamaani (omasta mielestäni siis) joten saattaa olla että lasit lähtevät takaisin kiertoon. Saapa nähdä.

Mitäs tykkäätte löydöistä?

IN ENGLISH

I think
I have earned a proper day off work. So today I took a day off and went for a little summer trip with my friend P. I will tell you more about our main target for the trip. Now I just want to show you something that I grabbed with me on the way. As usual I always go through flea markets and thrift shops for vintage finds. And this time wasn’t exception. I found leather handbag (handbags are my weak spot), two old umbrellas (unfortunately both broken, but fixable), bracelet from 50’s or 60’s and old glasses. Cat’s eye-shaped glasses very rarely fit my face (in my own opinion) so it is possible that I pass these forward. We’ll see.

What do you think about my finds?

4 Comments

 1. Fiona Timantti says:

  Iih! Mä haluun kans lisää sateenvarjoja! :D

 2. Forêt noire says:

  Ah miten hienoja löytöjä! Tuo rannrengas on aivan ihana ja sateenvarjot myös!

  Minullakin on jo huolestuttavan suuri määrä vintage käsilaukkuja, ne ja hyväkuntoiset vintage kengät ovat heikkouteni.

 3. Wempula says:

  Oon aika kade tosta käsilaukusta. Olen etsinyt moista, mutta en ole löytänyt. Isotädin jäämistönkin pengoin käsilaukun toivossa, mutta ei ollut mitään ihanuuksia säilynyt käyttökuntoon asti.
  Missä kirpparilla kävitte?

 4. Rhia says:

  Fiona: joo aika harvoin löytyy vanhoja sateenvarjoja, rikkinäisiäkään, saati sitten ehjiä.

  Forêt noire: näin valokuvia erään tosi-harrastajan kokoelmista. Mulla ei ole vielä hätäpäivää laukkujen kanssa. Kokoelmani on murto-osa verrattuna siihen tosi-harrastajan kokoelmaan =D eli keräily jatkuu.

  Wempula: hyväkuntoisten nahkaisten vintage-käsilaukkujen löytämiseksi saa tosiaan tehdä ihan töitä. Tekonahkaisia löytyy helpommin. Kävimme Kirppis Annulissa Valkeakoskella.

Comments are closed.