Halloween coming

Keksin vähän aikaa sitten mitä puen Horror & Tease-bileisiin päälle (ja mun synttäribileet samalla). Ollaan jälleen kerran säästöbudjetilla joten lähes kaikki asessoäärit kaivellaan omista kaapeista. Mutta ei hätää sillä mielikuvitustahan löytyy. Tässä vähän inspiraatiokuvia. Arvaatte varmaan miksi pukeudun…

IN ENGLISH
I just recently figured out what to wear to the Horror & Tease-halloween party (and my birthday-party at the same time). I’m on a minimum budget again so most of the accessories I found from my own stash and wardrobe. But not to worry, since I got plenty of imagination. Here some inspiration pictures. You probably guess what I’m going to be…

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Huuuuui, komeita kuvia! Hamsteriluonteesta saa kiittää silloin, kun pitää pärjätä omilla varastoilla… tämän olen nähnyt useasti omalla kohdallani :D.

  Eilisessä Moro-liitteessä oli kiva juttu Fintage ry:n ompeluseurasta. Alkoi kovasti kiinnostaa sellainen, kun haaveissa on jo pitkään ollut omille mitoille sopiva fiftarimekko… Kaikkea kivaa ja hienoa täällä Tampereella tapahtuukin (mistä minä en tiedä mitään)!

  Oikein hyviä bileitä ja kerrassaan mainiota syntymäpäivää :).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kyllä, hamsterius on monesti osoittautunut varsin käteväksi ominaisuudeksi ;) Siinä Moron jutussa oli myös minut mainittu vaikka kuvaan en tällä kertaa päässyt (oli vissiin edustavampiakin henkilöitä paikalla ;) Mutta jos Fintagen tapahtumat kiinnostavat niin niistä voi lukea joko Fintagen Facebookista tai Foorumilta. Ja yhdistyksen jäsenenä saa vielä lisäetuja, mm ompeluseura on jäsenille maksuton, muille 5 €/kerta.

 2. Tänne kun tulee piipahtamaan, muistaa heti jonkun vaatekappaleen, joka pitää lisätä ompelulistalle. Vielä kun saisi ne entisetkin valmiiksi… (nimim. kesähousuista puuttuu puntit.)

  Hyvää syntymäpäivää jo etukäteen!

  1. Rhia says:

   Magdalena – Joo, mullon niitä vaatteita siinä listalla vähän liikaa niin etten mielelläni niitä kyllä muistele ;) mutta väkisin muistuvat työhuoneella aina mieleen. Onneksi tätä halloweenia varten ei tarvitse varsinaisesti kokonaisia vaatteita alkaa ompelemaan, vähän jotain asustetta värkkään ja se toivon mukaan riittänee. Ja kiitos, blogiinkin varmaan jotain kivaa keksin synttäriviikolle, että lukijatkin pääsee osalliseksi juhlallisuuksista.

Comments are closed.