Pikkutuhmat lasit / Naughty glasses

Kun nyt tuli näistä laseista puhetta niin pistetäänpä sitten kuvat kaikista. Kuvien piirrostyylistä päätellen lasit ovat jostakin 60-luvun lopulta, 70-luvun alusta. Ikävä kyllä olen typeryyttäni pessyt osan laseista tiskikoneessa joten niistä on kuvan kiiltävä pinta kulunut pois. Lasit ovat alunperinkin olleet jotakin kakkoslaatua koska osassa on virheitä painatuksessa. Jokaisella lasilla on oma nimi joka näkyy painokuvan toisella puolella lasin läpi. Aika söpöjä! Jos näitä löytyy jostain lisää niin mulle voi pistää viestiä tulemaan.

IN ENGLISH
When mentioned earlier, let’s share all of these racy novelty glasses. Based on the drawing style of the pictures they are late 60’s, early 70’s. Unfortunately stupid me washed some of them in dishwasher so the glossy finish has worn off. They weren’t the best quality in the first place because there were spots in the printing. Every glass has a name which you can see on the reverse side of the picture, through the glass. Pretty cute, aren’t they! If anybody knows a place selling more of these, please let me know.