Korkojen kanssa

Jos sattuu harrastamaan vintage-kenkiä niin kannattaa olla tarkkana. Näin käy jos ei ole. (Shame on me!) Kiinnostuneille kerrottakoon että vanhemmiten kenkien korot alkavat haurastua ja murentua. Suositeltavaa onkin että hankkisessaan vintage-kengät käy ennen käyttöönottoa vaihdattamassa korkolaput suurempien vaurioiden välttämiseksi.

inenglish
If you collect vintage-shoes you might want to keep your eye on them. This is what happens if you don’t. (Shame on me!) For those who are interested I can tell that when getting older, heel soles tend to get weak and break. It is recommendable to get them changed before start using vintage shoes, to avoid bigger damages.

Toissakesänä tapahtunut vahinko – odottaa edelleen korjausta. /
Happened two years ago – still waiting to be repaired.

Tänään tapahtunut vahinko, olivat ok vielä viimekesänä. /
Happened today, they were fine last summer.

4 Comments

 1. Prefecta says:

  :( sun puolesta!

 2. Riikka says:

  Auts! :( Mutta kiitos tästä muistutuksesta. Nyt käyn hetimiten vaihdattamassa korkolaput vintage kengistäni.

 3. NinaV says:

  Minulla on yhdet ainoat kirppikseltä (Fidasta) ostetut nahka-avokkaat (ei vintagea, ovat varmaan jostain 80-luvulta, kai…) ja ne tuntuivat ostaessa jalassa mielettömän hyviltä. Teetin niihin uudet nahkapohjat kuluneiden tilalle sekä vaihdatin korkolaput. Sen jälkeen ne ovat aivan viheliäiset jalassa. En pysty yhtään käyttämään niitä kun sattuu ihan valtavasti. En tiedä mikä niissä alkoi sattua..

 4. Rhia says:

  Prefecta: kiitos osanotosta ;)

  Riikka: ole hyvä, mä ite tosin unohdan sen lähes poikkeuksetta ja muistan vasta siinä kohtaa kun kaupungilla ihmettelen miksi kenkä tuntuu omituiselle XD

  NinaV: ompa omituinen tapaus! Olisikohan kengän muoto jotenkin muuttunut siinä nahkapohjan vaihdon aikana? En usko että pelkkä korkolapun vaihto asiaan vaikuttaisi mutta koko pohjan vaihtaminen saattaisi vaikuttaakin. Harmitus!

Comments are closed.