Peukku ylös ja bileisiin / Thumb up and to the party

Tämäkin vastarannan kiiski on nyt joutunut taipumaan. Evil Dressmakerin löytää siis nykyään myös Facebookista. Käykääpä siis peukuttamassa (ei oo totta, kuulostan nyt jo samalta kuin kaikki muutkin facebookin orjat…).

Ja jos tälle illalle ei vielä ole tekemistä niin Tullikamarilla on hurjat bileet tiedossa. Klubin puolella tarjoillaan sirkusta ja burleskia perinteeksi muodostuneeseen tapaan (onkos tämä jo neljäs kerta? joo, onhan se. Mitä tapahtui aiempina vuosina voit katsoa täältä, täältä ja täältä) ja Pakkahuoneella taas on Klubin 10-v X-karnevaalit joissa mm aikuisten pomppulinna ja saippuakuplaputous. How weird is that!

PS. En tiiä yhtään mitä pistäisin illalla päälle!?! ÄÄÄK!

IN ENGLISH
Finally this old bird had to give in. So, this means you can now find Evil Dressmaker from Facebook. So go there and click the thumb up (I can’t believe it, I’m already sounding like other slaves of the Facebook…).

And if you don’t have any plans for tonight yet, there are going to be fierce party in Tullikamari, Tampere. Upstairs we got circus and burlesque as a tradition (is this fourth time already? yes it is. You can see what happened on previous events from here and here) and downstairs 10 year anniversary of Klubi, X-carnival which include adult bouncy castle and soap bubble fountain. How weird is that!

PS. I have absolutely no idea what to wear this evening!?! EEEK!