Huivi-inspiraatio / Scarf inspiration

En kestänyt enää. Oli vaihdettava silkkipuseroon. Ainakin se hengittää jonkun verran. Tänäänkin ukkosti mutta sadetta ja viilennystä ei tullut. Olisin siivonnut jos olisin jaksanut. Mutta en jaksanut. Päähuivin ihanan idean ryöstin vallan röyhkeästi Maralta (se helmirintakorukin on ihana). Kiitos siitä! Nyt menen tekemään kuolemaa tuonne tuulettimen eteen.

IN ENGLISH
I couldn’t take it anymore. I just had to swap for the silk blouse. Atleast that breathes a bit. There was some thunder today aswell but rain nor cooler weather did not come. I would have cleaned our appartment if I would have had the strenght. But I didn’t. Lovely idea for the head scarf I boldly stole from Mara (I’m loving her pearl brooch aswell). Thank you for that! Now I’m going to go and die (no pun intended) in front of the electrical fan.