Liian hiki / Too sweaty

on

Jos mahdollista tänään on eilistäkin hiostavampi ilma. Lähdemme käymään maalla ja joudun kantamaan vähän huonekaluja joten katsoin parhaaksi vaihtaa hamoset farkkuihin. Not very clever idea. Paidan pariksi puin ainoan alennusmyyntiostokseni, sifonkisen helminauhan. Not very clever either. Polyseterisekoite-pusero ja massiivinen kaulakoru yhdessä = hirvittävän hiostava olo. No, en ole kovin tunnettu järkevistä vaatevalinnoistani. Onneksi on viuhka.

IN ENGLISH
It is even more muggier and sweatier today than yesterday, if possible. We’re about to go to the country side and I have to carry some furniture so I decided to replace skirt with jeans. Not very clever idea. I paired my blouse with my only season sale shopping, beaded chiffon necklace. Not very clever either. Polyester mix blouse with massive necklace equals very sweaty. Well, I’m not known for my sensible outfits. Thankfully I have my fan.

6 Comments

 1. meagan says:

  Polyester is definitely a crazy hot fabric. At least you look adorable though! So glad you joined in on ‘Thursdays are for Thrifters!’
  -Meagan
  http://spunkychateau.blogspot.com

 2. superheidi says:

  Ha! will you believe if I say I am slightly envious? We’re having 15-16ºC this weekend and rain is coming, no fun. :-) I do love fans! That’s a nice one and what about those shoes?

 3. Sara says:

  Ihana viuhka!

  Ps: Säilytän hattuja vähän jokapuolella nurkissa minäkin, niitä roikkuu seinällä nauloissa, vaatekaapin päällä, lampun päällä, rekin päällä, mihin vaan mahtuu, eräänlaisina sisustuselementteinä kun ei tunnu kunnon säilytyspaikkaa olevan. Inhottaa vaan puhdistella niitä välillä pölystä.. :s Ja vähän esittelykelvottomimmat ja ei-niin-pidetyt talvihatut on vaatekomerossa yhdellä hyllyllä pinossa. Toivottavasti ennen kotoamuuttoa olisi hattulaatikoita.. :D

  1. Rhia says:

   meagan – Actually I hate polyester, but occasionally I give in and get something in polyester if it’s luring enough :) Eventually I ended up changing into silk blouse wich was much more comfortable to wear.

   superheidi – Haha, we actually had heavy rain and thunder the other day and it was still about 25 C outside. I tell you, that is no fun at all :D Hot and muggy like in tropic, it is even more uncomfortable than just plain hot and dry. I can actually hear the thunder again, and it is 30 degrees outside!
   Shoes are modern leather shoes (my feet are size 39 and it’s very difficult to find good condition vintage shoes that fit…) by Marco Tozzi. I got them from sale and replaced laces with lilac ribbons. One of my favourite shoes. Very comfy to wear. Fan is from Accessorize, couple years back.

   Sara – Viuhka on pari vuotta sitten Accessorizesta. Ostin sen olosuhteiden pakosta kun keli oli niin kuuma ettei kyennyt elämään ilman. Mulla on myös yksi aito espanjalainen vintage-viuhka jonka olen ostanut Englannista antiikki-messuilta mutta en raaski käyttää sitä ettei se mene rikki :D
   Sulla on selkeesti enemmän paikkoja hattujen sijoittamiseen, mulla ei oikein ole kun vaatekaapit menee kattoon asti eikä semmoisia lamppujaan ole joiden päälle voisi ripustaa. Eteisen seinässä on neljä koukkua mutta eihän ne mihinkään riitä ja hatut tietty kerää niissä pölyä. Ja vihaan pölyjen pyyhkimistä! Täytyy selkeästi mennä ostamaan hatturasioita. Ikeasta taitaa saada jotain pyöreitä rasiasettejä ainakin…

 4. Piipukka says:

  Viuhka on ihan ykkönen – löysin vihdoinkin sellaisen – siis tietenkin tarpeeksi kauniin ja kestävän oloisen – Wienin reissultamme tänä kesänä. Iki-vanha keksintö, mutta niin toimiva!!! <3

  1. Rhia says:

   Piipukka – Kyllä, olen todennut sen jo parina kesänä ehdottoman tärkeäksi asusteeksi. Ja tuo halpa puuviuhka tuntuu olevan vankkaa tekoa. Ei mennyt edes kesäkassissa rikki vaikka istuin päälle vahingossa :D Harmi vain että noita kunnon viuhkoja ei juurikaan tahdo kaupoista löytyä. On vain niitä matkamuistoviuhkoja kirppiksillä… Ne ei ole kovin kestäviä kun ovat ohutta muovia.

Comments are closed.