Lauantain löydöt


Kirpputorit on siitä jänniä paikkoja että koskaan ei tiedä mitä löytyy. Tänään suhattiin Nooran kanssa vähän pidemmälle kirppuilemaan. Viialan Kirpputorikeskus Parkissa tulee käytyä säännöllisen epäsäännöllisesti ja yleensä sieltä aina jotain tarttuu mukaan. Paluumatkalla poiketiin myös Lempäälässä kahdella kirppiksellä. Tykkään noista pienten paikkakuntien kirppiksistä koska niissä tekee paremmin löytöjä kuin suurten keskustojen kalliista kirppiksistä. Tänäänkään ei tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin.

IN ENGLISH
Thrift shops and flea markets are exciting places. You never know what you are going to find. Today Noora and I drove to our neighbour municipalities Viiala and Lempäälä. I like flea markets in small villages because you tend to make better finds from them. Even today we didn’t have go home empty handed.

Ei se ei ole suihkusieni, se on hattu =D
Ja nahkainen mummo-laukku

No, it is not shower sponge, it is a hat =)
And leather granny-bag

Päällä tänään:
Lemppariksi muodostunut Henkkiksen ale-paita
Strassi-rusetin ostin taannoin kirppiseltä.
Se oli kiinnitetty kukalliseen jakkuun jonka jouduin ostamaan korun mukana.
En tiedä mitä sillä jakulla teen sillä se ei oikein ole tyyliäni…

Wearing today:
Top that I bought from reduced -price shelf in H&M, already one of my favourites.
Rhinestone bow I bought some time ago from flea market.
It was attached to a jacket I had to buy with it.
I have no idea what I’m going to do with the jacket, it really isn’t my style…