Vaihtoehto-potta

on


Edellisen postauksen
kommenteissa epäiltiin hieman miten saan tästä aerodynaamisesta potastani enää tehtyä hienoja kampauksia. No varsinaisia kampauksia ei varmaan saakaan, mutta kyllä tästäkin silti saa väännettyä erilaisia tyylejä. Aerodynaamisen Potan lisäksi tarjolla on ainakin eilinen Kuohkea Potta. Jos olisin leikkauttanut kuontaloni parturissa niin tuskin siitä olisi ihan näin lyhyttä tullut, mutta ei parane valittaa. Harvoinpa sitä pääsee koreilemaan viimeisimmän muodin mukaan leikatussa tukassa. Sitäpaitsi, hius on kasvava luonnonvara.

IN ENGLISH
On the comments of previous post people were doubtfull how I manage to mak
e my fancy hairdos now with this “pot of hair”. Well not any fancy hairdos, but I can still create different styles with it. In addition to that first Aerodynamic Pot, now presenting yesterdays Fluffy Pot. If I would have gone to the hairdresser I probably never would have cut it this short, but can’t complain. Very rarely you get the oportunity to get the hair cut of latest fashion. And after all, hair is a constantly growing natural resource.

Paljettitoppi – itse tehty
Housut – kirppis, tuunattu
Kaulakoru – Hilfiger
Helmikorvikset – itse tehty

Sequin top – selfmade
Trousers – thrifted
Necklace – Hilfiger
Bead-earrings – selfmade