Potta, potampi, potein


Osahan teistä jo varmaan arvasikin (tai luki joistain toisesta blogista), että olin torstaina hiusmallina, Goldwellin hiusnäytöksessä. Pohjatyö tehtiin hiusmuotoilukoulu Formassa jossa kolme Goldwellin kouluttajaa (Tommi, Rami ja Kari) tekivät kampauksia ja leikkauksia opiskelijoiden avustamina. Hommassa tuhraantui koko päivä, mutta palkkana oli uusi viimeistä huutoa oleva kampaus ja Goldwellin hiustuotteita jotka pääsevät kohtapian testaukseen. Eikä seurassakaan ollut mitään vikaa sillä sekä kouluttajat että Forman porukka olivat vallan hulvatonta väkeä. Oma kuontaloni viimeisteltiin vasta lavalla joten sain otettua kunnon kuvat kampauksestani vasta kotona. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kertani hiusmallina, joskin edelliskerrasta on vierähtänyt aikaa. Mielelläni menen uudelleenkin.

IN ENGLISH
Some of you might have already guessed that I was hairmodelling for Goldwell Color Zoom 2010 tour on thursday. Most of the work was done in hairstyling school Forma where three Goldwell tutors (Tommi, Rami ja Kari) were creating haircuts and hairdo’s with the help of students. It took the whole day, but my reward was brand new hairstyle and Goldwell hair products, which I’m going to test soonish. And company was also great. My hair was finished on the stage so I didn’t get proper photos of it until back at home. This wasn’t my first time as hairmodel, although last time was quite some time ago. But I definetly would like to do it again.

Ensimmäinen väri /
First hair dye


Ensimmäisen käsittelyn tulos /
Result of first treatment


Lisää sävyjä – lämmin, kylmä, lämmin, kylmä/
More shades
– warm, cold, warm, cold

Rieppa saa väriä päähän /
Rieppa gets some colour


Kari föönaa Nooran uutta pottaa /
Kari styling Noora’s new hair


Odotellessa oli aikaa lakata omat kynnet /
While waiting I had enough time to do my nails


Tommi ja erään mallin kampaus aluillaan /
Tommi with one of the models


Valmiina lavalle – lisää vain huulipuna /
Ready for the stage – add only lipstick

Tommi kasvattaa mallin tukkaa valkilla /
Tommi adding some hairdo-filling for one of the models


Maestro työssä – Rami leikkaa /
Maestro at work – Rami cutting


Noora meikissä /
Noora with makeup


Rieppa paklattavana /
Rieppa getting some make up


Futuristista meininkiä – kampausmalli
Futuristic – one of the four hairdos


Vain laserpistooli puuttuu /
Only lasergun missing


Lavan takana /
Backstage

Valmis potta /
Done